Ofte stilte spørsmål ;)

Hvor kommer beholeren du har negllakkene dine i ?

Det er har jeg også faktisk lurt litt på, fikk den til bursdagen min en gang. Husker aldri butikk navnet med butikken på sentret hvor de har den i nerheten av der jeg bor en lagt ned som vet ikke om butikken er i bruk lenger ♥

Veldig mange lurer på hvor to gensere kommer fra som jeg har hatt på meg i noen outfitere, og det er med i noe av det jeg kjøpte på hytta. Den første genseren i rosa som dere ser her..

Den har jeg kjøpt på mods of norway, mange lurte også på pris og hvor mye den kostet den kostet 599 men man pappa betalte halve får emg så betalte jeg resten selv da ;)

Den andre genseren utrolig mange har lurt på som er hvit strikket eller hekklet genser eller no som dere kan se her ..

Det var den fineste genseren jeg så på gina tricot når jeg gikk inn i butikken den var helelr ikke så dyr så ble selfølgelig med i handle krurven fra gina tricot 199 kr.

Hvem blogger leser du ? Jeg har veldig mange som jeg leser fast, det er så mange at jeg kan lage et eget innlegg på det. Men veldig mange av de jeg leser er jeg bare nå inni blandt men, forhåpentlig vis skal jeg få til det ;)

Har du noen mål med bloggen din ? Har jo selfølgelig lyst til og komme på topplisten, men vet jo at det er en lang vei opp dit. Men jeg syntes det er gøy og blogge jeg blogger ikke bare fordi jeg vil komme på topplisten og tjene penger, ta bilder og blogge har blitt en del av mitt liv blir helt dårlig om jeg ikke har fått bloggen med onkelige bilder en dag, eller ikke fått blogget. Men om jeg skal ha en mål må det bli og komme på topp listen.

-Det var ikke så alt får mange spørsmål men blir ofte stilt de spørsmålene så tenkte og bare av klare det! Og må takk allel som legger igjen de fine kommenterene og er veldig glad i og lese bloggene min. Så det er noe jeg setter stor pris på at dere gjør jeg prøve rog blogge så godt jeg kan og bruker mye av min tid på det¨, så håper dere vil forsette med det og like og lese og se nydelige bilder her på photobet.

-Noe mere dere lurer på ?

-Photobet.blogg.no

Én kommentar

Postet av: mel- livet som psykisk syk
Dato: 05.08.2012 Klokken: 20:40 - http://melblogg.blogg.no


bra svart!

Skriv en ny kommentar