Ciate

God herlig torsdag folkens! ♥

Noen flere enn meg som syntes det er kaldt ute om dagen?  De siste dagene har jeg ikke gått ut døra uten et ekstra lag med klær. Uansett ser dere lite til meg her på bloggen om dagen. Noen som er veldig dumt. Syntes det og blogge er det beste i min hverdag. Så det at jeg mange ganger ikke får tid til det er dumt for meg og dere. Har sikkert skrevet det hundre ganger på bloggen før, men gjør egentlig ikke noe med det, men denne gangen skal jeg prøve og minst oppdatere dere en gang daglig. Jeg tror selv dette har litt med mine prioriteringer og gjøre siden jeg bruker mye tid bare på og ikke å gjøre noe som jeg må være litt mere effektiv, så kanskje det forbedrer seg.
Ikke bare er noen av dere så snille og besøker bloggen min hverdag, men også kommenterer kjempe fine kommentarer. Det er en ting som gjør meg motivert. Fy nå får jeg dårlig samvittighet.  Om jeg tenker slik og planlegger litt bedre hvem vet kanskje jeg blir flinkere til og oppdatere. Jeg skal i alle fall skjerpe meg da. 

I så fall får jeg starte dette innlegge bra når jeg først snakker om det. Så her er noen neglelakker jeg fikk til jul som jeg syntes er kjempe kule, og super bra anbefales på det sterkeste. Foresten du får kjøpt disse på blivakker.no og coverbrands.no som jeg vet om. Jeg vet også om etter ligninger av dette som jeg vet du kan finne på bikbok, jeg har ikke prøvd den så det kan godt hende den ikk er like bra, men dere kan prøve det ut og se hva dere syntes ♥

Har du prøvd noen slags type neglelakk fra ciate?
Noe du fikk lyst til og prøve?

www.photobet.blogg.no

2 kommentarer

Postet av: Kajsa Bøyum
Dato: 16.01.2014 Klokken: 18:30 - http://www.kajsaboyum.blogg.no


Dei neglelakkene er supersøte!
Postet av: hei
Dato: 17.01.2014 Klokken: 12:13 -


dritfine negllakk!

Skriv en ny kommentar