Here I am

Heisann alle sammen!

Nå var det veldig lenge siden jeg har skrevet noe her. Jeg skal ærlig innrømme jeg har har savnet og blogge en god stund nå. Grunnen til at jeg har vært borte så lenge er at pcen min har levd sitt eget liv de siste ukene, og den har rett og slitt ikke fungert. I tillegg til det så har jeg hatt mye på skolen som skulle gjøres. Men nå er det meste av hjemmelekser og sånn unnagjort og føler jeg har tid til og komme til bake nå, noe jeg har gledet meg lenge til.

Dere lurer kanskje på hvordan jeg får blogga når pcen ikke fungerte men jeg har fått jobb og har tjent litt penger. Derfor innvisterte jeg i en ny siden jeg trosalt bruker pcen så mye. Så nå er jeg stolt eier av imac. Kan definetift ikke sammelignes med de andre pcen jeg har hatt. Så skal love dere jeg sitter mye her om dagen og det kommer godt med for bloggen. 

Håper nå dere vil følge med for en litt bedre oppdatering på bloggen enn det som var her for noen uker siden. Haha statestikken nå ligger nesten på null, så er desperat etter og få dere tilbake :-)

På skolen i dag fikk vi vite hviket fag vi kom opp i skriftelig. Jeg kom opp i engelsk noe jeg er ganske fornøyd med. Det er kanskje ikke min sterkeste siden, men da har jeg hvertfall mulighet til og forbedre meg i det da. I tillegg til at jeg er ganske fornøyd med det jeg kom opp i har vi mye fri også. Uka som kommer skal jeg bare være på skolen to dager ahh det skal bli godt med masse fri fremover. 

Dette var da noen bilder fra skole dagen i dag. Vi satt med engelsk så og si hele dagen så det var greit og koble av med en liten photoshoot. 
Men nå vet dere hvertfall at jeg er tilbake på bloggen. Ja, foresten header er på vei må bare ta noen bilder først så kommer den sansyneligvis om ikke så lenge. Ha en fin dag videre ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar