Glad Onsdag

Heisann fineste!
Jeg som er så glad og posetiv, bryr meg jo ikke om en dårlig karater. Så om vi ser bort fra den i dag så har dette vært en fabelatig onsdag. Endelig så har varmen kommet tilbake, og er ikke kaldt ute i det helle tatt. Nå er jeg klar får god middag litt prøve øving til fredagen og ryddig av rom. Sånn er bare glad dager får meg selv om det ikke så sykt spennende bra vær i dag da, det regner jeg med flere en meg er glad får ♥

 

Se på dette herlige værtet folkens ♥

www.photobet.blogg.no 

New shoes

Heisann fine!
Dere kan bare jette hvor glad jeg er nå jeg mottar pakker i posten. Mottok pakke fra nelly i dag og hentet den etter skolen. Og ble utrolig fornøyd men de ne skoene jeg bestilte der. 
 Sugarfree-shoes finner du her -->  http://nelly.com/no/sko-kvinne/sko/festsko/sugarfree-shoes-928/bowie-928043-484/ 


Fant ikke de svarte shoene igjen på nelly men ligger her et sted --> 
http://nelly.com/no/sko-kvinne/sko/festsko/pumps/#page=6&hits=36&sort=&imgs=4

 -Hva syntes der om skoene?

www.photobet.blogg.no 

Skolen

Heisann!
Sitter nå faktisk på skolen og kjeder meg. Hadde et bilde jeg aldri har lastet på bloggen i før så lå på bilder så da ble det et blogg innlegg på dere litt tidlig i dag. Foresten etter skolen i dag skal jeg hente pakke på post kontoret. Pakken er fra nelly skal vise dere hva som skuler seg oppi den nå jeg kommer hjem etter på.


www.photobet.blogg.no

Hvilket antrekk
Theee..var ikke akkuratt de av mine bilder som er favoritter men håer dere ser på anntrekkene i stede da.

-1,2 eller 3 ?

www.photobet.blogg.noGod morgen

Hei verdens beste lesere :)
Tenkte bare og lage et raskt innlegg på bloggen nå før jeg ordner meg og stikker ut får og ta bilder ute. Huuu..kladt men man får lide litt får blogg leserene da. Tenkte bare og dele det herlige frokost bildet  med dere først ehh..


Da snakkes vi etter på folkens :)

www.photobet.blogg.no

Bildene

Hei fine lesere!
 Her kommer resten av bildene som jeg tok i sta, disse er ikke så redigerte som det forgie men litt mere naturlige.  Håper dere syntes bildene er fine, jeg ble veldig fornøyd selv. 
-Hva syntes dere om bildene?

www.photobet.blogg.no

 

Smakebit

Heisann!
Tok noen bilder i stad jeg skal bare rediger de og litt sånn, før de  kommer på bloggen. Tenkte dere kunne få en liten smakebit med et bilde da.


 -Syntes dere?

www.photobet.blogg.no 

Helg

Da var nok en uke unna, så deilig med en hell helg fri. Så i helga har jeg bare tenkt til og slappe av og ikke gjøre stor. Bare blogge, ta bilder og slappe av.
God helg ♥

-Hva skal dere i helga ?

www.photobet.blogg.no

sick

Hallo!
Nå er jeg syk igjen, skjønner ikke hvordan det er mulig. Men heldigvis er jeg ikke så dårlig som sist, men følte får og holde meg hjemme i dag. Jeg har bare vondt i halesen og forkjølet. Håper jeg bilr bedere til i morgen da. Dere må ha en fin Torsdag da alle fine lesere ♥


-Hva skal dere i dag da?

www.photobet.blogg.no

Besøk

Heisann!
Dårlig med blogging i går jeg vet soory har ingen god grunn. Men i dag hadde mamma bedt Amelie og Mille på middag. Og jeg liker og ha begge de på besøk, det gjør ingen ting. Men det endte med at Amelie måtte overnatte her.  Alltid koselig med disse tantungene mine på besøk da. Amelie var her i går en liten tur ogs foresten så er noen bilder fra henne i går her også.


Lover og blogge bedre i morgene, God natt ♥

www.photobet.blogg.no

My hair routine-Gjør dere noe av det samme som meg ?

-www.phtoboet.blogg.no

Hva vil dere ha mere av ?

Heisann! 
De site dagene har jeg hatt veldig blogg lyst. Probleme er bare at det finnes sikert tusen tin gog blogge om. Men vet ikke hva dere liker best og lese eller se på i en blogg. så skriv gjerne en liten kommenter over hva dere liker og lese om.
-Hva vil dere ha mere av på bloggen?

www.photobet.blogg.no 

 

Photo

-Hva syntes dere om bildet ?
-Trenger litt blogg tips, så hva vil dere ha mere av ? 

www.photobet.blogg.no 

New inPulsvarmere Viola

www.photbet.blogg.no

Frisøren

Heisann!
Tilbringt helle morningen min hos frisøren. Deilig og få vekk etterveksten og en liten klipp. Nå har jeg skikeklig blogg lyst og kommer til og prøve og blogge masse i dag. Her er bilder fra frisør stolen.

Resultat:-Hva syntes dere?

www.photobet.blogg.no 

Taco fredag

Heisann! 
Veit det ingen blogging i går, hehe fikk bare ikke somlet meg til det. Men i dag ble Ida med meg hjem spiste taco og hadde det gøy. I morrgen skal jeg til frisøren gleder meg til og få vekk etterveksten og ta bilder der. Men her er noen bilder vi tok da.
 

God fredag fine ♥

www.photobet.blogg.no

Noen som vil ha et redigert bilde?

Heisann! Kjeder meg utrolig mye nå, og veneter egegngklig bare på at den nye serien med unge mødre skal starte. Så har funnet ut litt med redigerings program jeg har lastet ned og tenkte og redigere et bilder vis noen har lyst til det. Det dere gjør du om du vil ha bilde. Send bilde av deg i caten på facebook eller bloggen. Så sier dere hvor der har sendt eller lagt ut bilder. Husk og legge meg til på facebook så jeg får sendt det redigerte bildet. Det er alt så sender jeg det tilbake, får at jeg ikke skal jobbe meg i hjel så redigere jeg bare et bilde pr.prs. Husk og skrive i kommenter feltet hva bloggen heter vis jeg skal hente bilde ditt der fra. Foresten heter jeg Bettine holth Kristiansen på facebook. Dette kommer raskt tilbake ferdig rediger.
Sånn kommer jeg til og redier bildene om noen lurer jevener ut hud tonen, fjerne urennheter. og setter også på hvitere tenner om noen vil det. Du velger selv om du vil ha svart hvitt eller normal hund farge på bilde ditt. 

-Vil du ha bilde? Skriv i kommentar feltet. 

www.photobet.blogg.no 

Black and whiteHva tenker du ?

-www.photobet.blogg.no

Dagens

-Hva syntes dere?

-www.photobet.blogg.no

Good music 

Eye shadow

Heisann!
Tenkte jeg kunne vise dere hvordan jeg gjor en øyen skygge look. Siden etter noen innlegg litt under fikk jeg utrolig mye komplimenter om bildene og på skolen osv.. Så her er den funnet den opp selv, kjempe eknkel noe som alle kan.
Øyen skyggen under her bruker jeg :D

Ferdig, kjempe fin øyen skygge får en hver person. håper dere likte tipset selv om jeg ikke var så proff haha.

-Hva syntes dere?

www.photobet.blogg.no

14.01.2013

Hallo dere!
God følelse og tenke at skole er over får i dag. Hadde planer om og ha en photoshoot ute i dag. Men herrigud så kaldt det er ute, her toror jeg det er noe rundt 20 minus gradere. Får og være ærlig sparer jeg heller det til en dag med litt fint vær.

Nå tenkte jeg bar og rydde litt, kjanskje få sendt ferdig noen lekser. Og ta noen bilder til der, har lover noen av vennene mine og oppdater minst tre ganger dagelig og prøve og oppdater fem ganger om jeg kalrer det. skal gjøre så godt jeg kan med bloggingen da. 
www.photobet.blogg.no

Svømmehallen


Ble ikke så kejmpe mange bilder, men vi skulle på bursdag så var der ikke kjempe lenge:)

-Hva har dere gjort i dag ?
Hva syntes dere om bildenen ?

www.photobet.blogg.no

Elsker lørdager : D


Heisann verdens fineste lesere!
Verdens beste dag i uka er sefølgelig Lørdag. Fri og ingen lekser, hva er vel ikke bedere enn det da :D Har vært en tur hos broren min i dag og Merete. Så har jeg ellers ikke gjort stort, vi skal til svømmehallen i morgen da, så Mille overnatter regner med at vi drar ditt ganske tidlig i morgen. Kameraet blir også med så gleder meg til og vise masse bilder i morgen da. Her er litt bilder fra i dag :DBeklager dårlig med oppdateringer, ¨syntes det er dårlig av meg selv. Men får og være ærlig har jeg hatt ekstremt mye lekser og blitt ganske slitten. men i morrgen skal det komme en god del bilder :D

-Hva tenker dere om Lørdager ?

www.photobet.blogg.no

Produkt anbefaling

Hallo!
Til jul fikk jeg Ole Henriksen hud produkter som jeg har ønsket meg kjempe lenge.  Ble så super glad da jeg fikk de. Og etter at jeg fikk de så ville jeg bare legge ut en produkt anbefaling med en gang, får jeg vet at de er bra. Men måtte selvfølgelig teste de ut først, så har vel brukt de litt over en uke nå hver gang jeg har dusjet. Da kommer det vel heller ikke som noen bombe at det blir produkt anbefaling av de heller.


-Har dere prøvd disse før?

www.photobet.blogg.no
 

Pakke i posten

Heisann!
Da har det blitt nytt design og header vet ikke helt hva jeg syntes om headeren enda. Hva synntes dere ? Så nå tenkte jeg og vise dere hva jeg fikk i en pakke i posten som jeg fikk her om dagen, på tirsdagen tror jeg det var.  Bestillte meg en shampoo og en conditor fra tigi ( Bed head ) Har testet de en gang og er utrolig bra. men det skulle vel bare mangle til den prisen spør du meg. Nå blir det bedere bilder og støre ikke minst. Håper også selfølgelig at dere vil følge meg ?


Anbefales på det strekeste!

Har dere noen gang prøvd ut tigi ( Bed head ) produkter før ? 

www.photobet.blogg.no 

Pusser opp bloggen

Heisann!

Les dette som står under!

Nå har jeg tenkte kjempe lenge på og rydde litt opp på bloggen, innen design og header osv..Nå syntes jeg det kjanskje er på tide og rette litt på. Jeg har bruket og lage header på ca en halv time. Men nå hadde jeg tenkt til og pusse opp hele bloggen på en måtte. Nå skal jeg virkelig gjøre det fint, og bruke ltit tid på dette. Så frem til onsdags kvelden ca så pusser jeg opp bloggen min på en måtte.  Torsdag er den normale bloggingen min tilbake med bedere bilder og fin header og design. Grunnen til at det blir utsatt til torsdagen om noen lurer på det så er det fordi at jeg skal få hjelpe til det så det blir helt perfekt.


Da snakkes vi på torsdag så kan dere glede dere helle uka :)

www.photobet.blogg.noBlack and white pictures

Heisann verdens beste!
Tok meg en blogg fri dag i går, men skulle bare mangle egengklig. Dere har fått tre videoblogger på radd omtrent. Men Amelie overnattet fra i går til i dag, og i dag overnatter Mariel. Tok masse bilder i går når jeg så tilbake på bildene var det bare sort hvitt bilder såå..
-kommer masse bilder etter på skal bare fikse håret og ha en photoshoot ute:)

www.photobet.blogg.no

Innkjøp fra i gårHva synntes dere om innkjøpene ?

www.photobet.blogg.no

Videoblogg: Room tourDet gikk utrolig fort, ser ikke helt hell heten på rommet med det får gå:)

-Hva syntes dere ?

www.photobet.blogg.no

Godt nyttår alle sammen!

Heisann!
Og godt nyttår til alle sammen, håper alle har hatt det fint. Jeg har egenklig ikke gjort stor bare sitet og spist og kost meg. Planen min var og være litt med mille i kveld men hun sovnet før gjestene hadde kommet så har egenklig kjedet meg litt da, men nå er det 2013 og det blir bra. Litt bilder tok ikke så mange i dag men, men.

Godt nyttår forsatt :)

-Hvordan hadde dere det i 2012-2013?

www.photobet.blogg.no

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014