Tilbakeblikk sommer 2013 ( Del 1 )

Take back summer 2013 

startet ferien med tur til Frankrike ♥Tatt masse bilder til bloggen ♥Var i Danmark ♥

Del 2 kommer i morgen om jeg ikke finner på noe annet. Syntes egentlig dette er et litt spennende innlegg og se på får meg i så fall, vet ikke hva dere syntes jeg, men uansett gøy og se tilbake på hvor mye bilder jeg har tatt og hvor morsomt det faktisk kan være å se tilbake på. 


-Vekker det noen sommer minner hos dere? ♥

www.photobet.blogg.no  

Årets Første aketur

Hei fine! ♥ Som sagt har det kommet utrolig mye snø de siste dagene og hva er vel ikke bedre enn å nyte søndagen ute. Jeg har vært ute og aka ned noen bakker ved der jeg bor. Faktisk er det utrolig gøy når jeg tenker meg om hehe. Litt sinere på dagen fikk vi middags gjester av søsknene mine og unga dems. Og resten av søndagen utenom dette har gått til og slappe av. I morgen starter en ny uke, så da er det på`n igjen. ♥

Hva har du gjort denne søndagen?

www.photobet.blogg.no 

Winter

Det snør og det snør om dagen. Syntes egentlig det er ganske koselig jeg, begynte nesten og tro en periode at det ikke ble noe snø i år, men nå har det snødd forferdelig mye da så det kan kanskje ta seg en pause snart. Uansett riktig god lørdag vider folkens ♥


www.photobet.blogg.no 

Ciate

God herlig torsdag folkens! ♥

Noen flere enn meg som syntes det er kaldt ute om dagen?  De siste dagene har jeg ikke gått ut døra uten et ekstra lag med klær. Uansett ser dere lite til meg her på bloggen om dagen. Noen som er veldig dumt. Syntes det og blogge er det beste i min hverdag. Så det at jeg mange ganger ikke får tid til det er dumt for meg og dere. Har sikkert skrevet det hundre ganger på bloggen før, men gjør egentlig ikke noe med det, men denne gangen skal jeg prøve og minst oppdatere dere en gang daglig. Jeg tror selv dette har litt med mine prioriteringer og gjøre siden jeg bruker mye tid bare på og ikke å gjøre noe som jeg må være litt mere effektiv, så kanskje det forbedrer seg.
Ikke bare er noen av dere så snille og besøker bloggen min hverdag, men også kommenterer kjempe fine kommentarer. Det er en ting som gjør meg motivert. Fy nå får jeg dårlig samvittighet.  Om jeg tenker slik og planlegger litt bedre hvem vet kanskje jeg blir flinkere til og oppdatere. Jeg skal i alle fall skjerpe meg da. 

I så fall får jeg starte dette innlegge bra når jeg først snakker om det. Så her er noen neglelakker jeg fikk til jul som jeg syntes er kjempe kule, og super bra anbefales på det sterkeste. Foresten du får kjøpt disse på blivakker.no og coverbrands.no som jeg vet om. Jeg vet også om etter ligninger av dette som jeg vet du kan finne på bikbok, jeg har ikke prøvd den så det kan godt hende den ikk er like bra, men dere kan prøve det ut og se hva dere syntes ♥

Har du prøvd noen slags type neglelakk fra ciate?
Noe du fikk lyst til og prøve?

www.photobet.blogg.no

Back on trackGod søndag!  Helga går så fort, tenk at alt i morgen er det ny uke igjen.  Uansett nå er jeg tilbake igjen selv om jeg alt for ofte bare slutter og blogger og starter på `n igjen. Som sagt så går jeg siste halv året på ungdomskolen og det er mye som skal gjørers så jeg får gjøre mitt beste.

Hva har dere gjort i helga?

www.photobet.blogg.no 

Happy girl

Hei! Nå skal jeg love dere jeg er super glad. I går kveld dro vi et sånt sted i Oslo og så på ballkjoler. Og som jeg sikkert har sakt et par ganger nå har jeg vært svært stressa når jeg ikke hadde funnet noen kjole, men i går fant jeg. Ble så letta når jeg så den hang der og ventet på meg. Tenkte og vise der ballkjolen selvfølgelig må bare få tatt litt bilder og sånn først. Da var i alle fall det i boks da så da kan jeg bare senke skuldrene og glede meg. 

Forresten over her så dere min herlige etter skolemat i går haha. Skal love dere jeg fiksa hotell dinner da altså. 

Har dere skoleball ? 

www.photobet.blogg.no 

Mandag

Hei herlige mandags lesere! Nå er det jammen mandag og ny uke. Ikke bare ny uke, men også starten på et helt nytt år.
Som dere kanskje fikk med dere ble jeg litt stressa i går når jeg for satt ikke hadde funnet noe ball kjole, men nå tror jeg problemet er løst. Mamma ringte nemlig til noen i Oslo som har mange ballkjoler og hun hadde mange av den typen jeg ville ha. Derfor har jeg jeg avtalt med mamma at vi skal dra etter treningen min i morgen og kikke der. Så tror/håper jeg finner en der for da blir jeg så glad.
Ellers mandag som vanlig, skole og alt det der. Slenger med noen standard mandags bilder.  

Snakkes i morgen ♥

www.photobet.blogg.no 

Sunday

Hei herlige lesere Ble litt opp og ned blogging denne helga, men sånn ble det bare. Noe av det jeg har brukt mye tid på er og finne ball kjole siden det ikke er så lange til nå. Også var det vel på fredags kvelden jeg kom over verdens fineste ball kjole. Så dro vi på lørdags morgen for å se på den, og da hadde de selvfølgelig ikke flere av den. Derfor er jeg veldig stressa nå, har sett en til jeg syntes er veldig fin med da må jeg helt til Oslo så da ringer jeg heller og spør om de har den først. Men om noen har tips og steder gjerne butikker i nær området av Buskerud kom gjerne med dem. Ellers var jeg også på bursdag hos broren min i går så har jeg ikke gjort stort mer. ♥

-Tips til steder hvor de har store fine ballkjoler ?
- Hva gjør du denne Søndagen ?

www.photobet.blogg.no 

Home

Hei fininger! I dag tidlig var jeg oppe klokka sju og gjorde meg klar for skole igjen. Må ærlig innrømme det ble en litt brå start på året, vis man faktisk tenker at nyttår var i går. Jeg syntes egentlig det er litt dårlig av skolen siden det er vanskelig og snu døgnet om igjen for de som var oppe lenge på nyttårsaften, noe jeg var!
Men allikevel ble det tidlig opp på meg i dag. Dagen har for så vidt vært ganske grei bortsett fra at jeg har vært litt halv trøtt i hele dag. Og vært er helt på tryne regner, snør litt med andre og får det ikke bestemt seg.
?Noe noen av dere kanskje ikke viste da, er at broren nylig har flyttet da fikk jeg rommet hans som da ligger rett med siden av mitt. På dette rommet har jeg innredet som et slags foto rom/Lekse rom. I så fall er jeg veldig fornøyd med det, sitter faktisk på det nå med tente lys og koser meg.

Når starter du på skolen ?

www.photobet.blogg.no 

Godt nytt år!

 

Godt nytt år alle fine lesere! Tenk at 2013 alt er over, med andre ord tiden går veldig fort. Jeg ville egentlig bare takke dere som har fulgt meg gjennom bloggen min i året som har gått.
Så er det sånn at tiden går og nå har vi kommet inn i 2014, det kan bli et supert år om vi ser det på den positive siden. Jeg ser selv veldig frem til dette året håper som alle andre gjør at dette blir et bedrer år.
 Uansett skulle jeg bare ønske dere et godt nytt år, og håper feiringen og fyrverkeriet og maten og alt det har vært bra i dag. Jeg har i så fall hatt det veldig koselig og vil dele noen bilder med dere. ♥ 

    2014 ♥

www.photobet.blogg.no

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » Mars 2014