Ut på tur

Heisann fineste ♥
Har ikke sett på maken til flott vær i dag, tenkte med en gang at denne dagen skal benyttes ute. Jeg som er så sprek : D tok selfølgelig på meg skiene jeg vettu som jeg nå har gjort vær dag, og tok meg en tur på løypene rett uten får huset. Jeg ble utrolig tørst så gikk fort til bake igjen, men løypene var heller ikke så bra i dag da siden det varmer så godt fra sola og snøen smelter. Så tror heller ejg skl holde emg til kjanskje og ta litt bilder og sånn i dag.


Ha en fin dag da ;) 
Hvordan er vært og dagen der dere bor ?

www.photobet.blogg.no 

Videoblogg: Amelie

Heisann! Da er videoen av Amelie ferdig endelig, skjønner ikke hvorfår videoen ble sånn rar på bildet men. Jeg har også startet og lage en video av Mille men hun skal sove her neste uke eller no så da få jeg sikert flere videoer av henne også. Her er i alle fall videoen av Amelie, dere må så helle den er best på slutten syntes jeg ;)


Var den ikke morsom ?

www.photobet.blogg.no 

Innkjøp 26.02.13

I dag var jeg og ida en tur på sandvika og handlet litt, siden det var så lenge siden sist nå. Så tenkte og vise der hva jeg kjøpte i dag. Skriver hvor det er fra og hva det skostet under bildene i innlegget. ♥
Eyeborw fix: H&m kr 49,50 Hår bånd: H&m kr 39,50 Sokker: H&m kr 79,50 Ganser: H&m kr 149 Converse: Nilson shoes kr 699
 Jeg kjøpte i tilegg hårspenner og hårstrikker på bikbok men de glemte jeg og ta med når jeg tok bilder ;)

-Hva syntes dere om innkjøpene?

www.photobet.blogg.no  

Bilder fra svømmehallenHeisann dere!
Denne gangen har jeg ingen skyld i at jeg ikke har fått blogget men det var noe galt med nettet og det telenor dritet unnskyld meg, men de brukte hundre år på og fikse det. Så det fikk ikke jeg gjort noe med men jeg har mye og blogge om da siden jeg skal ta igjen alle dagen jeg har vært borte så følg med nå lover og blogge ;)

www.photobet.blogg.no 


Videoblogg kommer

Meg og Amelie har laget en videoblogg i stad, det er mest Amelie som danser da men den ble utrolig morsom syntes Amelie i så fall da. Den er feridig redigert men må laste opp til youtuben først. Så den kommer etter hvert.

www.photobet.blogg.no 

many pictures in a photoTenkte bare og få frem litt av mine gammle bilder igjen. Har alderi laget noe slikt innen bilder så det ble litt spennende og se på. 
Hva syntes dere om sånt som dette?

www.photobet.blogg.no

VinterferieHeisann! skjønner veldig mange av dere blir litt irriterte på grunn av dårlig blogging. Sorry får det at jeg glemte og si fra men  jeg ikke fått somlet meg til så mye blogging om dagen. heldigvis så skal jeg på ake tur i morgen og svømmehallen på Mandag og shopping på Tirsdag det er planen jeg ser frem til i vinterferien min. Selvfølgelig skal kamerat følge med da. Nå er det også vineterferie så da har jeg god tid til og blogg får dere.

www.photobet.blogg.no

Good musicHehe, jeg som bruker og høre på så mye musikk lurer bare på om noen vet om noen bra sanger. Siden det blir litt sånn at jeg hører på de samme sangene om og om igjen så blir lei ganske fort. Så legg igjen noen tips til meg er du grei ♥

www.photobet.blogg.no 

CurlsHva syntes dere om krøller og bildene ?

www.photobet.blogg.no


Line of Oslo
Hva syntes du om line of Oslo genseren ?

www.photobet.blogg.no

Ny headerSyntes kvalitene ser mye bedre ut på bildet enn på headeren. Selvom jeg har riktig høyde og alt, men ikke noe jeg kan gjøre noe med dessverre. 

-Hva syntes dere da ? ♥

www.photobet.blogg.no 

Girl in pink with balloons

Hva syntes dere om bildene ? ♥ 

www.photobet.blogg.no

AktivitetsdagHva har dere gjort i dag `?

www.photobet.blogg.no

5 ting du kanskje ikke visste om meg

1. Mange av dere syntes nesten ikke jeg har på meg sminke, men har faktisk 4 stap fulle skoffer med sminke.  Og ja jeg har brukt alt men bruker ikke alt på en gang. Bruker det til passende annledninger.

2. Noe av det beste jeg vet om er og være med tantungene mine, regner sirka med at de er her minst en gang i uka og overnatter her. Det er så gøy og være med de, tenkte og lage en videoblogg på det en gang.

3.når jeg tar bilder av meg selv, så tar jeg alltid et stykt bilde av meg selv på slutten bare sånn får og ha. Også av og til pleier jeg og spille inn noe videoer som blir helt fail.


4.  Jeg synger eller danser hver enste dag uansett hvor jeg er. Har blitt en slags vane får meg og går ikke en eneste dag uten og høre på musikk. Og det der med at jeg synger hverdag kan dere spørre ida om hun blir lei av meg og det der.

5.Jeg elsker og rydde, og liker ikke folk som har det møkkete og rottete. Da får jeg nesten alltid lyst til og rydde. Haha det er faktisk helt sant jeg er født rar og merkelig jeg vet det. 

Viste du noe av dette fra før?

www.photobet.blogg.no 

Portrett


Vet ikke helt om dere tenker over det, men var en liten vri på porterette da siden er ikke naturlige farger og det der i know men  vi kaller det portrett her på bloggen ♥
Liker du portrett bildene ?

www.photobet.blogg.no


God morgen fine lesere

Hallo! ♥ God morgen folkens, jeg har sovet lenge i dag ;) Sto vel opp rundt halv elve i dag, og sitter forsatt i pysjamasen min og drikker kakako. Fikk noen bilder som jeg ble så fornøyd med som kommer under her. Men tenkte bare og ønske dere en fin lørdag også må dere huske og følge meg på bloggen i dag. Har store planer om og oppdater dere mye i dag. ♥
Syntes dere bildene var fine ?

www.photobet.blogg.no

Sminkevideo

Heisann! ♥
Så godt med helg nå må jeg si, har vært så mye denne uka. Har merket selv at bloggen min har vært ganske kjedelig i det siste, og ikke noe serlig bra bilder. Og tenkte rett og slett og klinke til med en sminkevideo, som er en av de mest stilte spørsmålene på bloggen. Ettersom jeg heller ikke har hatt det før så tankte jeg det kunne falle i smak får mange av dere. Har jobbet med dette innlegg omtrent helle dagen så i håper der liker videoen. ♥

Likte dere videoen ? ♥
Skriv gjerne tips til flere videoblogger om du ønsker det ♥

Skoleprosjekt

Hallo! Her er videoen vi lagde på skolen, vi skulle lage en reklame film om melk, er fornøyde og jeg spiller gammel dame i filmen.Hva syntes der om filmen våres ?

www.photobet.blogg.no

 

Wildfox

Hallo fine ?
Får øyblikket er jeg bare verdens gladeste persjon, har nemelig hedret meg wildfox genserne som jeg har ønsket meg ca et halvt år nå.  Det som var, var at den er utrolig dyr så jeg og pappa legt en avtale på at vi jeg var med mamma på jobb og hjalp henne 28 ganger så skule jeg få den, så nå var det unnagjort og jeg har genseren. Er utrolig førnøyd med genseren og regner med at den skal bli godt brukt. Tok noen bilder ute med den i dag da. Men ble ikke forøyd med så mange av bildene, men kommer garantert flere med denne ganseren etter hvertHer ser dere denne jeg kjøpte litt bedere :) Trykk på linken under :)


Seeing Star Sweat NOK 2049, Wildfox - NELLY.COMHerrigud ser nå at det var de fineste bildene bak frem og helle pakke får komme med noen flere seinere men har ikke tid nå dessverre ♥

-Hva syntes dere ?

Harde dager

Heisann!
Har vært mye harde og ikke minst travle dager nå på starten av uka, har gjort så utrolig mye og har masse prøver og øve til dinne uka spesielt. Prøver så godt jeg kan og oppdatere dere så ofte jeg kan, men er ikke alltid like lett. Vet det er en litt dum unnskyldinging men sånn er det bare. På skolen så lager vi reklamefilm så hadde med kameraet og tok noen bilder da.
Kjempe masse bilder hehe ;D

www.photobet.blogg.no

New jacket

Her kommer bildene på den nye jakka som der så på videoen i innlegget under. Håper dere blir fornøyd med bildene siden jeg har brukt hundre år på de. Men, men ha en fin dag videre. Skiv gjerne også hva dere syntes ♥
Hva syntes dere ? ♥

www.photobet.blogg.no

Gårsdagens innkjøp

Hallo fineste!
Her kommer innkjøpene mine fra gårsdagen fikk ikke lastet opp videoen før nå men regner med at det går greit. Er veldig fornøyd med det jeg kjøpte i så fall. Så er er videoen min håper dere liker den ♥


Hva syntes dere om innkjøpene mine ?

www.photobet.blogg.no

Helg

Herlig men enda en uke unna gjort. Skal bli godt men en helg fri nå. Men mange av dere har lagt merke til den nye headeren brukete utolig med tid,  men har fått mye fine tilbakmeldinger på den så det var bra. Nå har jeg i så fall bestemt meg får en så jeg ikke byter helle tiden. Jeg tok en dag fri fra bloggen i går også øvde til prøve. Men nå er jeg klar får og blogge litt igjen, og kan jo bare si at jeg er overlykkelig etter jeg fikk 4 på rle presentasjon, i rle altså folkens jeg er flink.


God helg ♥

www.photobet.blogg.no


Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014