God helgHei! Noen flere enn meg som er strålende fornøyd med været som har vært de siste dagene eller? Syntes det bare er så deilig og kunne gå ut og ta bilder uten og fryse i hjel. Å selvfølgelig få litt farge på kroppen haha. 

Uansett i går kveld kom Ida til meg ganske seint hun overnatta hos meg. Vi spilte inn en del videoer og sånn som jeg skulle bruke til en videoblogg som forhopentligvis ikke kommer om alt for lenge. Ellers i dag så har jeg bare solt meg og kosa meg i fin været alene siden Ida måtte hjem ganske tidlig. 

Ha en super kveld videre ♥

Beautiful detail


Denne kjolen er også ny dere ser den ikke så godt på disse bildene men det kommer garantert flere bilder en annen gang hvor jeg har den på. Men påenge mitt i dette innlegge er at den har så fin rygg elsker det krysse. Dette er en veldig sommer kjole, men passer perfekt får de dagene som har vært nå det siste. Denne er forestten fra gina tricot og er i normale farger lyse rosa om noen lurer. 

Hva syntes du om kjolens detalje? 


17. mai

He! Gratulerer med dagen alle sammen. ♥

Ble et kvelds innlegg på dere i dag, men jeg regner med de fleste av dere har vært opptatte nesten hele dagen så det kan være like greit og poste et innlegg nå. Dagen min i dag har vært super. Har faktisk ikke gjort så veldig mye, utenom og delta i togg og vært hjemme. Er ikke helt meg å stå evigheter i kø får og kjøre en karusell, så derfor fant jeg ut det er mye bedre å ta det en annen dag. Så det var min dag veldig kort fortalt. 

Nå har jeg ikke så mye mere å si, så kos dere med dagens 17. mai bilder jeg klarte og fange opp. :)

Sov godt! ♥

Gorgeous color

Hei! Siden jeg har fri i dag passa det fint og komme seg en tur ut og ta noen antrekk bilder. Har kjøpt noen ny klær jeg har så lyst til å vise dere. Jeg er bare så fornøyd med den toppen jeg shortsen jeg har på meg i bildene under. Og elsker fargen ikke minst så herlig og fresh sommer farge. 

Seinere i dag så har jeg bytta vakt på jobben denne uka så jeg skal jobbe i dag. Ja, det er dagen før 17 mai så regner med det er ganske kaos der i dag. Skriver under hvor alt er fra. Ha en super fin dagen folkens. 
Topp / Gina tricot ♥ Shorts / Bik bok ♥ Armebånd / cubuce ♥ Clutch, toalettmappe / luluis ♥ Sko / toms ♥

Snakkes! 

Here I am

Heisann alle sammen!

Nå var det veldig lenge siden jeg har skrevet noe her. Jeg skal ærlig innrømme jeg har har savnet og blogge en god stund nå. Grunnen til at jeg har vært borte så lenge er at pcen min har levd sitt eget liv de siste ukene, og den har rett og slitt ikke fungert. I tillegg til det så har jeg hatt mye på skolen som skulle gjøres. Men nå er det meste av hjemmelekser og sånn unnagjort og føler jeg har tid til og komme til bake nå, noe jeg har gledet meg lenge til.

Dere lurer kanskje på hvordan jeg får blogga når pcen ikke fungerte men jeg har fått jobb og har tjent litt penger. Derfor innvisterte jeg i en ny siden jeg trosalt bruker pcen så mye. Så nå er jeg stolt eier av imac. Kan definetift ikke sammelignes med de andre pcen jeg har hatt. Så skal love dere jeg sitter mye her om dagen og det kommer godt med for bloggen. 

Håper nå dere vil følge med for en litt bedre oppdatering på bloggen enn det som var her for noen uker siden. Haha statestikken nå ligger nesten på null, så er desperat etter og få dere tilbake :-)

På skolen i dag fikk vi vite hviket fag vi kom opp i skriftelig. Jeg kom opp i engelsk noe jeg er ganske fornøyd med. Det er kanskje ikke min sterkeste siden, men da har jeg hvertfall mulighet til og forbedre meg i det da. I tillegg til at jeg er ganske fornøyd med det jeg kom opp i har vi mye fri også. Uka som kommer skal jeg bare være på skolen to dager ahh det skal bli godt med masse fri fremover. 

Dette var da noen bilder fra skole dagen i dag. Vi satt med engelsk så og si hele dagen så det var greit og koble av med en liten photoshoot. 
Men nå vet dere hvertfall at jeg er tilbake på bloggen. Ja, foresten header er på vei må bare ta noen bilder først så kommer den sansyneligvis om ikke så lenge. Ha en fin dag videre ♥ 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » Mars 2014