En sommer i svart hvit

Heisann!

Etter som de var noen som ønsket bildedryss i innlegge under. Tenkte jeg at jeg kunne ha det i dag da siden det er så lenge siden. Så var vel ute nå for drøye halv time siden og tok bilder. Og jett om jeg ble spist opp av mygg a..En ting jeg aldri skal igjen er og ta bilder så kvelden, er sikker på at jeg fikk tusen vis av mygge stikk, uff hater mygg. Men uansett har hat en topp dag med sol og mye god mat. Håper dere har hatt en fn sommmer hit til, så får dere allle kose dere vidre i sommmer været.


Fin da med shipp sapper .. hahah tok det førstejeg fnt ;))

-Photobet.blogg.no

Photos of me-Hva syntes dere om bildene hadde dere noen favoritt ?

-Photobet.blogg.no

Hva vil dere ha mere av ?

Heisann!

Jeg har blogget en liten stund på den nye bloggen nå, og dere har kjanskje fått et lite innblikk i hva jeg blogger om. Men tenkte liksom og spørre dere om det er noen innlegg dere vil ha mere av, noe dere vil ha mindre av, og kjanskje har dere noe nytt og komme med tar jeg det i mot.


Så har dere noen tis ville jeg satt pris på det ;)

-Photobet.blogg.no

God start på dagen!

Heisann!

I natt sov Amelie over her, jeg skl passe henne til litt ut på dagen i dag. Nå har jeg fått meg en god frokost rundstykker og en yhogurt. Har for ikke så kjempe lenge sidden gått e tur med Amelie så hun sover akkurat nå så da tenkte jeg og benyte anledningen til og blogge.

Da snakkes vi sennere ;)

-Var dere tillig oppe i dag ?

-www.photobet.blogg.no

Red lipstick

Heisann!

Har bare fått så dilla på rød leppestift i det siste, jeg har ikke brukt det så veldig ofte men det er fordi den jeg ha er nesten tom da. Så får kjøpe en ny på neste shooping tur. Da vudere jeg og kjøpe en som er litt bedre kjanskje også, den jeg har går av med en gang.

-Hva syntes dere da?

-Photobet.blogg.no

FlowersHva syntes dere om flower bildene mine ?

-Photobet.blogg.no

Nye trampolinen

Heisann!

Her om dagen hadde pappa kjøpt ny trampoline. Ble kjempe glad da jeg så den. Den er utrolig stor og er firkantet. Høres kjanskje litt nytt ut med firkantet trampoline, de fleste har vel rund trampoline men det kjøpte ikke vi nå da. Det er netting på den også men er ikke tatt på enda.Og er vel kjanskje best og ta bilder uten nettingen. Så benytet kjansen til og ta masse bilder på den i dag.


Nice ;)


Har dere trampoline ?

-photobet.blogg.no

Before i dieVar det noe av det samme dere kunne tenkt dere og gjort før dere døde ?

-Photobet.blogg.no

Hjem kjære hjem

Heisann!

Da er jeg hjemme igjen fra krik etter 4 harde dager ute i regnet. Det har vært både gøy og kjedelig, men som regel hadde vi det helt griet der. Møtene var utrolige kjedelige. Men det må man jo regne med nå det er krik da. Vi har badet på bøsommerland hørt mye musikk, dansa, trent og badet osv... Men uansett nå har jeg savnet og sove i min egen seng sidden dag en. Etter og ha sovet i kaldt telt og sovepose og liggeunderlag. Herlig og være hjmme igjen nå da ;)Ut og ta bilder snart.så snart.

-Potobet.blogg.no

Venter

Heisann!

Sitter nå og venter på verdens tregeste buss. Vi har nettopp vært og trent i 4 timer, og er nå klar får middag og Bø sommer land. Det blir gøy. ;)

Da snakkes vi senere;)

-www.photobet.blogg.no

Krik

Heisann da er jeg fremme på krinkonfatiton, har nettopp spist mat og venter nå at et sånn møtte skal starte.

Blogger senere ;)

-www.photobet.blogg.no

Videoblogg!-Hva syntes dere om svarene ?

-Photobet.blogg.no

The best music right now-Hvem syntes dere er best ?

-Photobet.blogg.no

Kvelden det beste jeg vet ;)

Heisann!

I dag må jeg si at jeg føler meg som den blogg nerden. Blogget innlegg etter innlegg i dag. Tror dette må bli mitt siste for i dag da. Men nå har jeg tatt en varm og god dusj etter tennis trenningen. Lagget meg kakao og funnet plass i sofan på romme mitt, med konsvik ungdomskole på tven.

Hellig med noen av slappende dager da♥

-Photbet.blogg.no

Spørsmålsrunde!

Heisann!

Som dere sikkert ikke viste så dra jeg på krik ( komfemasjons leier ) Fra tosdag til mandag. Jeg håper på og få med meg kameraet vis det er trykkt håper det. Men jeg vet ikke hvordan bloggingen vil bli da så jeg kan ikke love noe veldig store greier liksom. Det er jo derfor jeg har blogget så mye som jeg har gjort i det siste. Men skal kjanskje mobilblogge litt vis det er tid til det ;)

Så til temaet. Nå starter jeg en spørsmålasunde i og med at veldig mange lurer på ting om meg om bloggen..osv siden jeg nettopp startet denne bloggen. Så nå kan dere få spurt om hva dere vil. Dette ville jeg lagge før jeg dra på torsdag.Noe dere lurer på om meg ?

-Photobet.blogg.no

The world's cutest dog on visits

Heisann!

Fikk et litt overaskende besøk av hunden til broren min i dag. Var veldig gøy, er så utrolig lenge sidden jeg har sett han. Den heter chiko er vedens søteste hun ahh.. tok noen bilder med han da. Måtte jo det selfølgelig ♥

Har du eller noen du kjenner dyr,i såfall hva slags ?

-Photobet.blogg.no

Sommer

Heisann!

I dag våknet jeg til fint vær med sol på himmelen. Ahh..så lenge sidden forgie sånn hellige dag som det. Etter som været var så fint i dag har jeg selvfølgelig tatt plass ute i solen.Ha en fin dag ;)

Blogges seere ;)

-Photobet.blogg.no

Water

Vet det var veldig mye rare bilder da men ;)

_Hva syntes dere om bildene ?

Photobet.blogg.no

Innkjøps videoHva syntes dere om innkjøpene ?

Hva likte dere best ?

-Photobet.blogg.no

Sentret

Nå så skal jeg en liten tur på sentret.Det var mest fordi vi sluttet så tillig på skolen i dag så da tenkte vi altså jeg og Ida og dra da. Skal bare kjøpe litt småteri som jeg trenger.
Det kommer innkjøps video senere i dag da ;)Da snakkes vi senere i dag ;)

-Hva skal dere i dag da ?

-Photobet.blogg.no

Helga mii ;)

Heisann!

Da var det en dag sidden sist overnattet hos bestemoren og bestefaren min fra lørdag til i dag da. Så jeg hadde vært veldig flink til og ta med kamera og alt kamer utstyr osv..der skjønner. Men etter at jeg hadde tatt bildene og skulle blogge så hadde bestefaren min ikke sånn til og pute minnebikka i så da ble det til at jeg ikek fikk blogget noe selig da.Def får eegger jeg ut de få bildne jeg tok nå bare.Har hatt en fin helg da i alle fall ;)

Fåresten kommer snart en video blogg men om det er noe dere kunne tenke dere og ha video om så er det bare og legge igjen et forslag til det?

-Photobet.blogg.no

BandanaMin bandana er fra:Søstrene grene kr:13,50
Er veldig billig da, men jeg hadde egngklig ikke tenkt til og kjøpe denne men fant ikke den andre tyen noe sted.Men ja denne var helt grei da.

-Har dere bandana ?

-www.photobet.blogg.no

Nytt på rommet

Heisann!

I går så kom stolene som mamma egengklig skulle ha på spise stua. Men jeg fikk en på romme mitt så lenge, som jeg håper at jeg kunne få. Men noe mere spess en det gidder jeg ikke si nå. -Har hatt det veldig travelt med avslutting på skolen til Magnus og litt lekser osvv..jaa.Hva,syntes dere da?

-photobet.blogg.no

Ny header

Heisann!

Nå er jeg helt sikker på at dere tenker ny header igjen. Og det har jeg full får stålelse får. Men nå var det sånn at det var midlertidige headere som jeg hadde der dere. Jeg brukte de mens jeg ventet på nye hadere som ei jenta fra paradelklassen lagdde til meg. Så hadde da ikke tenkte sånn egenklig og lage noe innlegg ut av dette da men nå ble det en liten forklarelse på det her. Vs mange av dere lurete på hvorfår jeg byttet hedadere helle tiden. Nå har jeg i all fall funnet meg en hader jeg liker veldig godt. Så tusen takk Cecilie får at du lagdde header til. Ble veldig fornøyd med den.Veldig fornøyd ;)

-Syntes dere den var fin ?

-www.photobet.blogg.no

Outfit 13.06.12
-Syntes dere da?

-Photobet.blogg.no

Lag den perfekte fargen selv

Heisann!

Enten du har en neglelakkfarge som er nesten perfekt og vil endre bitte litt på den, eller du vil lage en helt egen farge, kan du bruke ting du allerede har i sminkesamlingen din for å få til nettopp dette.

Dette trenger du:

 • En neglelakk, enten en blank en eller en med en farge du vil justere litt.
 • Øyeskygge
 • En flaskekork eller noe annet lite å blande produktene i.
 • En tannpirker eller liten pinne til å røre med.

 

Slik gjør du:

 • Hell litt neglelakk i en kork eller lignende. Du trenger ikke så mye for å lakke neglene, så start med lite.
 • Hvis du har en presset øyeskygge, kan du enten skrape av litt av den med en tannpirker eller du kan bruke en sminkekost til å overføre pudderet til korken med neglelakk i.
 • Har du en løs skygge, kan du bare overføre ønsket mengde over i korken med neglelakk.
 • Rør godt med en tannpirker eller lignende til alt pudderet er oppløst og blandet inn i øyeskyggen.
 • Bruk kosten fra neglelakken du blander med til å lakke neglene.  Har prøvd dette tipset før og ble utrollig overasket over at det faktiskt fuknket bra.

  -Har dere prøvd dette før?

  -Likte dere tipse mitt ?

  -Photobet.blogg.no

Anbefalinger

Heisann!

Her kommer det et par anbefalinger som jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg elsker alle disse tingene jeg har på bildene og bruker de velldig ofte. Synes dere bør innvistere dere dette. 
Skriver litt mer om tingene under♥


Dette er er en veldig go sminke kost. Jeg er litt usikker på hvor mye denne kostet men det hørte med i et sånt sett med speil og kost da. Men tror det var litt over hunder kr.

Veldig god og bruke når du skal ta franske manicure på deg selv. Jeg er veldig fornøy med denne her. Den er jo ikke så veldig dyr heller.

Verdens beste pudder.Dette finnes ikke så veldig mange steder men tror de er på kicks men der er de dyrere enn om du skulle bestillte dette på nett. Jeg tror kjanskje det kan lønne seg og spøøre om gratis prøver først på hud salonge rog er du fornøy er det bare og bestile på nettet.

Veldig god børste som hjelper godt får tuggete hår. Og gjør ikke selig vondt og gre med den heller.

Veldig god eyebrow fra elf.Er faktisk en av mine favoritt sminke produketer hit til i så fall.

3-1 formula was, scrub, mask i en liker denne veldig godt men er ikke så fen av på en måtte sanda som er scub jeg syntes det er veldig vondt og skurere rundt i huden.Men elers er denne veldig god.

-Hadde dere noen gang testet noe av dette?

-Hva likte dere best?

-Photobet.blogg.no

Fint vær

Heisann!

Da kom endelig fin vært tilbake etter noen dager med litt kjedelig vær. Det har det i allefall vært her en drøy uke. Jeg driver med noen såne greier på i paden nå så poseter et innlegg litt seinere i dag. Dette innlegge skulle jeg egengklig legge ut i går da. Men da dreiv de og fiksa på noe med nettverket i huset. Så da hadde ikke jeg noe nett. Men følg med da så tror jeg det kommer en del bilder litt senere.


Tok bildet i går, veggen med sina meg er ikke helt ferdig enda da hahah ;)

-Hva er planen får dere i dag ?

-www.Photobet.blogg.no

Besøk

Heisann!

Ha hatt amelie på overnatting fra i går og har også tatt llitt bilder ute i dag. Har også hatt Ida Marie på overnatting en hun måtte nettopp hjem. Tror hun hadde besøk og skulle spise vaffler eller noe sånt. Så jeg har ikke tatt noen bilder med henne dessverre. Men har tatt noen supre bilder av meg og Amelie så tenkte og dele de.

Jeg er ganske sikker på at det kommer et innlegg litt senere i dag også.

-Syntes dere om bildene ?

-photobet.blogg.no

Nye dekslerElsker alle dekslene, jeg kjøpte de på H&m til 29,50 pr. stk. Så har de jo utrolig fint design da. Men og selve deksele er så bra til og ta vare på telefone vet jeg jo ikke men får jo håpe på det da ;)

-Hvor mange deksel har dere ?

-Hvem likte dere best ?

-www.Photobet.blogg.no

En favoritt

Heisann!

Jeg lover at jeg har fått verens beste shorts. Jeg syntes en er fin utsendemesig og veldig kofetalbel. Det e rbare det at den er fra en butikk jeg tror de ikke har så veldig mange av her i norge Nemelig new york. Eller det er sikkert det men ikke som jeg har sett i så fall. Men min er kjøpet i svergie så er dere på svergie tur syntes jeg dere bør ta turen innom new york.Syntes der om shortsen ?

Fra:New yourk 299kr

-Photobet.blogg.no

Jeg vil lese din blogg!

Heisann!

Jeg vil veldig gjerne lese din blogg. Måtte bare finne på noe som kunn hjelpe meg med og få litt flere venner på blogg,sidden jeg nettoppp har startet bloggen. SÅ det er slik at om dere legger meg til som venn på blogg. Så leser jeg deres blogg.Mange tenker kjanskje at jeg ikke gjør det uansett, men jeg lover at jeg gjør det♥

-Så legg meg til som venn da vel!

-Photobet.blogg.no

Get the look

Hei!

I dag har jeg vært ute og tatt bilder til et get the look innlegg,som jeg hadde tenkt på og lage nå en stund. klestilene har jeg blitt inspiret av fra magasiner, butikker og reklame. Under har jeg skrevet hvor alt er fra da. Og ikke glem det at det er farger som er inn nå som knall rosa og kaall grønn og knall gul.


Shorts: Bik bok
Genser:Gina Tricot
Bikini: Bik bokKort topp: Bik bok
Shorts: Vere Moda
Bånd:Glitter


Singlet:H&m
Shørt:Lindex

Bukse:Cubuc
Topp/Singlet:Vere moda
Sko:Dna
Sjal:Laggde det selv *HAHA*

Ahh..Endelig ferdig med og redigere bilder, har nå sittet og redigert bilder i to timer eller no tror jeg.

-Hvem outfit likte dere best?
-Syntes dere om bildene ?

-www.Photobet.blogg.no

Tennis trening ;)

Heisann!

Velkommen til mitt første onkelige innlegg på min nye blogg. Jeg har nettopp vært ute og og tatt noen bilder av tennis treningen min. Så hva er vel ikke bedre enn og dele bildene med der fine leser. Og en ting til i og med at jeg har opnet ny blogg har jeg ikke så mange venner på blogg. Så har dere blogg legg meg gjerne til som venn ♥-Hva slaks sport går dere på ?

-www.bettigirle.blogg.no

Velkommen til min blogg!

Heisann!

Jeg heter Bettina og er ei 14 år gammel jente. Jeg har tidliger hatt en annen blogg men følte at blogg om foto var noe som passer meg bedre. Jeg kommer til og legge ut bilder for det meste av:Natur, dyr, mennesker osv.. Jeg kommer også til og blogge litt om hverdags liv. Jeg håper dere vil følge bloggen min.

Dette er meg:Legg meg også gjerne til som venn så snakkes vi senere ♥

-www.Photobet.blogg.no

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014