Bubbles

-Er ikke bildene nydelige?

-Photobet.blogg.no

Shopping girl ;)

Heisann ♥

I dag har jeg vært og sett en veldig fin strand på et lite sted som heter lista noen få minuter fra hytta våres. Det er faktisk sørlandets fineste bade strand, men jeg dra hjem i morgen og det var ikke så varmt der blåser sånn så ble ingen bading der.

 Men selvfølgelig var vi en liten tur i byen like i nerheten fra der vi var og kikket på stranden så ble selfølgelig litt shopping på meg i dag også som de andre dagen. Men i morgen dra jeg hjem og da skal vi stoppe på sørlands sentret siden vi ikke rakk og være der så lenge sist så stopper vi der i morgen også. Og tente og lage en innkjøps video også dag den kommer torsdag eller fredagen.Da akn dere glede dere til innkjøpene kommer på torsdag eller fredag ♥

-Har dere handlet dere litt i sommer ?

-Photobet.blogg.no ♥

Ny neglelakk fra gina tricot

Heisann!

Nå har jeg blitt helt sånn at jeg må blogge med masse bilder og fine bilder og skrive litt og sånn. Jeg klarer liksom ikke og og legge ut de raske innleggen lenger,har funnet ut at det er mye gøyere og blogge når man jobber litt med innleggene. De blir også mye pener og se igjen om man blar tilbake til gammlere innlegg.

Men over til det jeg skrev i overskriften, nemlig neglelakk fra gina tricot. Det var sånn at dag jeg dro til hytta på onsdag i fogie uke tror jeg, stoppet jeg på sørlands senteret der fikk jeg øye på en neglelakk som jeg bare måtte ha. Men sto og grublet på om jeg skulle kjøpe den lenge, får er så glad i og bare dra av neglelakken med en gang. Men denne er jeg super fornøyd med anbefaler neglelakkene fra gina til alle som er glad i og dra men av, som meg ♥Neglelakken er i verdens herligste farge da, 75 rockstar 39kr,¨ men jeg innså det at du må gå med klær så passer med lilla vis ikke syntes ikke jeg det var fint, tro meg det så ikke bra ut når jeg hadde denne på så var det ikke fint med rosa tøy og lilla neglelakk.Me noen syntes vel det er fint og alle har hver sin smak. Men kjempe fint med lille klær ved sidena.

-Syntes dere om fargen og neglelakken ?
-Har dere noe neglelakker fra gina tricot?

-Photobet.blogg.no ♥

Glamorøst og lekker i hvitt

Syntes hvite kjoler skal høre med i sommeren, det blir utrolig leker når man har litt sol brunn hud. Har bare en selv men kjanskje se om jeg finner en til som er litt mer pyntet.

-Hva syntes dere om hvite kjoler ?

-Photobet.blogg.no

The beach


Min nye header her da ;)

-Hva syntes dere om the beach bildene mine ?

-Photobet.blogg.no

Elf omtale-Hva syntes dere om omtalen ?
-Har dere noe av det jeg hadde.

-Photobet.blogg.no

TodayI dag så har jeg vært i stavanger en tur, men ble ikke så lenge der, nå er jeg tilbake på hytta og tok litt bilder. Men når jeg lastet inn bildene var det ingen bilder som var så kjempe så ble bare et bilde på dere som var helt greit. Jeg skal blogge litt senere i dag også skal grille og litt sånn.

-Hva har dere gjort i dag da ?

-Phtobet.blogg.no

Flekkefjord tur

Hallo! I dag har jeg vært i flekkefjord med broren min og Merete på en sånn festival. Og litt før på dagen har jeg vær med bestemoren min og handlet litt. Men tok litt bilder litt i flekke fjord med broren min og merete da.


Tivoli var vi på også ;)Fikk motor stopp ;)

-Hva har dere gjort i dag ?

-Photobet.blogg.no

En forfriskende dag på sjøen

Hallo! To day, har jeg hatt en strolende dag på sjøen. Har hatt verdens fineste vær og god mat. Har vært dere ute på skjøen og båe badet og kjørt masse båt, solt meg også. Så har egengklig ikke mer og si, men det har jeg vel aldri skriver utrolig lite på denne bloggen. Men prøver og gjøre det beste ut av det. Her en noen bilder fra dagen.

Badet litt i dag også ♥Meg og pappa ut og kjører båt ;)

mamma ;)


-Hva syntes dere om bildene ?

-Photobet.blogg.no

Bilder fra kvelden

Heisann! Har ikke gjort så veldig mye i dag her enda. Men vi kom i dag så kan ikke ha all forventning. Men det har vært fint vær og jeg har solt meg og rod i ro båten min fisket litt krabber, men var ikke noe serlig så får håpe på bedrer lykke med det i morgen. _i morgen blir det en båt tur til flekkefjord og kjanskje litt bading og sånn om været er bra ♥


Litt kaldt på kvelden ♥Om noen lurer så er alle bildene tatt på hytta det var bare jeg som bytta klær helle tiden. ♥

-Hvordan har deres dag vært?

-Photobet.blogg.no

Fremme på hytta

Heisann!Her er jeg på hytta med helt blå himmel og sol, kjempe deilig det. Kom egenklig nettopp fram, men jeg kastet meg over pcen med en gang bare får og laste opp bilder herfra. Nå tenkte jeg og gå ned og fiske krabber, det er noe jeg alltid gjør her. --så får jeg se om jeg kjanskje får ut ro båten min så kan jeg ro litt også. Kos dere der dere er ♥
Haha, kjøpte emg ny neile lakk fra gina når vi var på vei hit i sta, tok en bitte litten tur innom sørlands sentret ♥


-Kommer flere bilder senere i dag ♥

-Har dere vært på ferie i sommer ?

-Photobet.blogg.no

Klar til og dra!!

Heisann! Som dere kjanskje vet så drar jeg til hytta i morgen, jeg har nettopp pakket klart nesten alt har igjen en del da. Nå skulle jeg engnklig pakke ferdig men nå endte jeg opp med og blogge og se på videoblogger på youtube i stede. Men samma det a er helt gal sitter og ser på video blogg 24/7 så det er jo gøy da;) Da er det litt bilder fra pakkingen da.
Alt for mye på den ene siden men det får bare gå :=)


-Hvor skal dere på ferie ?
-Hvor har dere vært på ferie ?

-photobet.blogg.no

Endelig en dag med herlig vær ;)

Hei! Dette må vær den første dagen på lenge at jeg faktisk sto opp til fint vær. Det har bare vært regn regn regn i mange uker nå. Men i morgen kjempe tillig dra jeg til hytta er meldt ganske bra vær der så det blir bra. Jeg skal blogge derfra med masse fine bilder nede på stranden og i båten osv..blir kjempe gøy.
rart nå har jeg møtt på dyr hver eneste dag. I dag møtte jeg på en frosk eller padde eller hva det er har ikke peiling på dyr jeg.

Herlig♥

Da er det ut og sole seg da♥

-Har dere fint vær elelr ?

-Photobet.blogg.no

Se hva jeg har hatt besøk av i hele dag!

Hei! I dag siden jeg sto opp så har jeg hatt besøk av en ful tror det er en unduralt men det er uansett noen som eier den eller no, er ikke en ful som pleier og fly rundt i så fall. 'Den har nå sittet her i hele dag og jeg har gitt den mat og alt egengklig. Men vet ikke hva jeg skal gjøre med den jeg den fryser og alt mulig er nesten så jeg har lyst til og ta den med meg inn ?

Aww..se på den da ?Ga den litt frø ♥

Foresten så beklager jeg dårlig med blogging i det siste, men har hatt problemer med nettverket men nå er det tilbake så det er jo bra ;)

-Har dere noen forslag til hva jeg skal gjøre med undurlaten ♥ ?
-Blgg forslag, noe dere vil ha ?

-Photobet.blogg.no

My red and white outfit

-Hva syntes dere da ?

-Photobet.blogg.no

Ukens blogg!

Hei! Nå er det sikkert mange spente som har ventet lenge på og bli ukens blogg. Jeg har sett hvem som har vært flinkest til og kommenter og blogge bra. Og jeg har funnet en vinner som er vel fortjent som har kommenter i hver innlegg tror jeg og vært utrolig posetiv til bloggen min.
Og derfor har jeg valgt at birgitte skal være vinner denne gangen så får jeg ønske bedre lykke til dere andre som var med jeg skal ha flere konkuranser.

Blogg navn: http://birgj.blogg.no/ Gratulere du vant ;)

Redigerte et bilde av deg som jeg fant på bloggen din,jeg kjedet meg litt nå ;)

-Har dere vært og besøkt bloggen til Birgitte ?

-Hva syntes dere om bloggen og vinneren?

-Photobet.blogg.no

Innkjøp fra i dag!

Hei! I dag har jeg vært med mamma og pappa til oslo på shopping så jeg fikk selvfølgelig kjøpt meg noe der. Vi var på norwegian utlet også og det var vel egengklig bare der jeg kjøpte noe. Ble mest bare kikking og sånn i  oslo sentrum. Men uansett her er dagens innkjøp da.


Lilla t-shorte og svart singlet fra stormberg på tilbud til 59 pr del. T-shorte rosa strippete helly hansen 99.T-shorte hvit med stripper fra helly hansen 649. Hilfinger denim genser dra tommy hilfinger kr 350. Hvit bamse fra tommt hilfiger kr 140. Fersken farget honkle fra gant kr 553.

-Hva synts dere om innkjøpet ?

-Photobet.blogg.no

Rosa neglelakk

Hei! Nå har jeg nettopp hatt en manicure kveld, ble rosa i alle kanter i dag. Jeg syntes det ble utrolig pent med en fin sommerlig rosa farge nå som det er sommer. Jeg kom egengklig på det når jeg ryddet i stad når jeg oppnett skoffen med neilting og innså hvor mye jeg hadde måtte jeg bare.

Bilder fra:
 

I morgen skal jeg bort til litt ut på dagen på et sånn sted i vest på eller no på norwgian outlet eller hvordan det skrives er i alle fall masse merke butikker der på rekke og radd så skal nok fått handlet no ;)

-Hva syntes dere om fargen?
-Lenge siden dere har hatt manicure kveld med deg selv ?

-Photobet.blogg.no

Dagens outfit 20.07.12-Hva syntes dere da ?

-Photobet.blogg.no

Min oppskrift på muffins

Heisann! I dag har jeg bakt muffins igjen så tenkte bare og lege ut oppskriften i dag også siden noen lurte på det forgie gang jeg lagde muffins. Så he rer oppskriften jeg bruker når jeg skal lage muffins.

Dette trenger du:
Margarin eller smør 50 g
egg 2 stk.
sukker 2 dl
hvetemel 3 dl ( ca 175 g )
bakepulver  2 st
revet skall av 1/2 sitron
melk 1 dl

Slink gjøre du:
Smel smør eller margarin og av kjøl det, eller la de ligge og mykne i rom tempratur. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver og sitronskall og bland det i eggedossisen. Ha i smør og melken. Ror sakte til røren er jevn og glatt. Hell den i formen. Stek den på nederste rille i ca. 35 min. Ved 175 grader. La muffinsene stå noen minutter og av kjøle seg.  og pynt med melis og fargerikt strøsel.

Slik ble mine i dag:


Men selfølgelig blir det flere når du baker muffins det var bar ejeg som var litt uheldig i dag ved at jeg skulle skrive dette innelgge men jeg ventet på at muffinsa skulle bli ferdig så når jeg kon ned var halv parten like harde som kjekks. Så nå er jeg kjempe glad ;( neeeiiii..

Noen lurte også på når jeg skulle kåre ukens blogg og det skjer søndag eller mandag tenkte jeg.

-Fikk dere lyst til og bake i dag ?

Redigerte bilderPå noen av disse bildene så dere kjanskje litt bedre hårt klippen ;)

-Hva syntes dere om bildene da ?

-Photobet.blogg.no

Stressende dag

Hallo!Som jeg skrev i overskrifte i dag så har jeg hatt en litt stressende dag, eller kan jo egenglig ikke kalle det stressende da får jeg har i hatt mye og gjøre men var så vanskelig og finne på hva jeg skulle skrive. Men hadde en fotoshoot sammen med idam marie i dag, med det er veldig mange bilder jeg skulle redigere me plutselig funket ikke redigerings programmet og det er så seint så legger bare ut en bilde av meg som var helt greit. Så sakl jeg se og jeg får redigert de i morgen i stede.Som dere se har jeg jo også været hos frisøren i dag og klippet meg det ble mane tynne lys stipper og kort hår. Det er veldig kort og kjanskje litt uvanelig og se meg sånn men det var godt og få bort alt e lange slitte året.
Kan jo legge ut litt bedere bilder på håret og sånn i morgen også da.

-Hva synes dere om bildet med den nye hår klippe og strippene på dette bildet ?

-Photobet.blogg.no

De som kom videre i konkurransen

Heisann!Som neste de fleste vet så har jeg konkurranse på bloggen hvor du og bloggen din kan bli ukens blogg. Jeg har bruket utrolig med tid og sendt alle som melte seg på ukens blogg kommentar på at de er sikret plass i konkurransen eller ikke. Men som dere vet har jeg veldig mye annet jeg skal gjøre så jeg legge ut et innlegg på de som er sikret plass videre i konkurransen. Håper de som har meldt seg på ser innlegget og følere seg litt sikrere nå dere ser dere navn på bloggen. Nå føler jeg meg faktisk ganske snill som linker til bloggen til alle som er videre. Så håpere dere setter pris på det også da. Men her er de som er de som er videre.

-http://smalltextesbiglife.blogg.no/
-http://iselinnandersen.blogg.no/
-http://ttcc.blogg.no/
-http://birgj.blogg.no/
-http://karolinehoff.blogg.no/
-http://juliesaevik.blogg.no/
-http://eliisema.blogg.no/
-http://asemo.blogg.no/
-http://victoriaverden.blogg.no/
-http://bml.blogg.no/

Det er de som er videre, de som ikke har navnet her lenger nå er ikke med i konkurransen altså de er ute. Så jeg håper dette hjalp dere som var litt usikkre på om dere var videre eller ikke videre. Men nå skal jeg til frisøren i dag , så må gå ;)

-Var deres blogg navn forsatt med i konkurransen ?

-Photobet.blogg.no

By bilder og innkjøp


Shopping jentene ;)


Håper dere likte innkjøpene og bilder og alt det der så håper jeg at jeg få laget ferdig et innlegg på hvem som har kommet vidre til konkuransen da;)

-Photobet.blogg.no

Shopping today

Heisann ♥
Nå er det veldig lenge siden jeg har vært på shopping, så i dag så skal jeg en tur på magasine og handle. Ble utrolig glad i går når jeg så ida sendte meg meldig om at hun var hjemme og om vi skulle finne på noe. Så da er jeg veldig klar får og bare shoppe alt får mye i dag. Det er jo det man skal i sommer ferien, har spart masse penger og virkelig klar får litt shopping i dag. Her er dagens shopping anntrekk i dag ♥
¨


Så da kommer det innkjøp etter på og et innlegg på hvem som er videre i konkuransen etter på.

-Lenge sidden dere har vært på shopping ?
-Hva skal dere?

-Photobet.blogg.no

Favorite shoes

Elsker de ¢¾

Syntes dere de var fine ?

-www.Photobet.blogg.no

Herlig

Hei! Er utrolig overasket over og se hvor mange som skulle være med på konkuransen om og bli med på ukens blogg. Nå er det bare viktig og huske følge meg og blogge bra da.
Jeg sto opp rundt tolv tidden i dag så har ommtrent nettopp ståt opp, men var litt heldig får mamma hadde kommet hjem fra jobb da jeg hadde dusjet og kommet på kjøkkentet. Da hadde hun begynte og lage lusj egg og bacon og pyt i panne nammm..;)Så nå gleder jeg meg til og ta en mat bit og bare nyet Mandagen ute i solen.Etter på kommer jo også Manguns hjemme altså fosterer broren min hjem fra ferien sin. Så det blir gøy og se igjen han.Her skinner sollllaaaa♥
Ble kjanskje litt kjedelig innlegg men kommer selfølgelig flere senere i dag da ;)

-Hvordan er været dere du bor ?
-Når sto dere opp i dag ?

-Photobet.blogg.no

Vil anbefale bloggen din

Heisann!

Nå tenkte jeg og starte en blogg anbefaling. Jeg vil gjerne anbefale din blogg og der for er det veldig viktig at du melder deg på. Det enste dere skal gjøre får og bli anbefalt er og vis at du kan holde deg oppatert på bloggen min. Ved og kommenterer eller noe sånt. Også den jeg syntes har blogget mye kreatift på sin egeng bligg og holdt seg godt oppdater på bloggen min Vil bli anbefalt her på blogger min. Med linkt til bloggen og bilde av seg. Lykke til!Kort oppsumert av regler:

Hold dere oppdatert på denne bloggen.

Blogg kretift på bloggen dere, med masse bilder og ofte oppdateringer jeg følger dere alle til vinner blir kåret.

husk og kommenter i dette innlegget.

Er ikke sikker når vinner blir kåret men er ikke om alt får lenge ;) Skjønnte dere ikke hva jeg mente les helle tekste over bildet.

-Lykke til !

-Photobet.blogg.no

Har så lyst på jeffrey campbells

Heisann!Har bare så sykt lyst på jeffrey campblls de er så utrolig fine. Men har jo merket at de er litt får dyre får meg. Mange kjøper de når de er på ferie i ut landet får de er mye billigere der. Men det dumme er at ikke jeg skal utelands så det er så dumt. Men kjanskje jeg skal spare til de da. Er jo ikke noe man bruker så ofte men bare føler at jeg må ha de ahh.. i love it ♥


-Burde jeg kjøpe eller ikke ?

-Liker dere jeffrey campbells?

-Photobet.blogg.no

Today

Hei! Har hatt Amelie på overnatting i natt også. Hun sover akkuratt nå så jeg benytter sjangsen til og blogge. Etter på har jeg litt lyst til og lage cake pops eller smoothie. Men jeg få rse om jeg får tid til det, er jo fint vær i dag så må benytte sjasen til og være litt ute også når være først er bra. Men jeg skl sikkert ut og gå en tur med Amelie etter på. Om jeg rekker, er usikker på når hun bilder hentet. Men her er bildene fra dagen så langt da ♥

-Hva er planer får dagen deres?

-www.Photobet.blogg.no

When the sun goes down-Hvilket bilde likte dere best ?

-Photobet.blogg.no

Foto:Regnbue og fuglehus

-Hva syntes dere?

-www.photobet.blogg.no

Photo: eyeHva syntes dere om bildet ?

-Photobet.blogg.no

Spørsmålene!

Hei! I det siste har jeg sett at jeg har fått noen spørsmål på bloggen som noen lurer på, jeg har ikke svart på noen sellig kommentarer så jeg tenkte det kunne være greit og gjøre i et eget innlegg. Dette er de som går igjen flest ganger.

1.Et spørsmål som går igjen veldig mange ganger er når skal du ha rom video. Selv om jeg la ut bilder av romme mitt så er det noen som lurer på det enda. Enda da jeg hadde lagt ut det innlegg skrev jeg at det ikke ble noen video, og det blir det ikke heller.Grunnen til det som også noen lurer på er fordi jeg har ingen godt redigerings program og da er det litt vankelig og lage en rom video. Eller mange har sikket sett at jeg video editor men det er så liten skerm når man legger den ut på youtube. Men jeg har lagt ut innlegg på det for de som forsatt spør om det.Innlegge heter romme mitt ;)

2.Hva slags kamera bruker du? Jg bruker canon eos 1100D Elsker kameraet best i verden ;)Fikk det til jul var så kry når jeg hadde fått det haha tok bilder av meg selv helle tiden da.3.Har du flere kamera linser en en?Ja jeg har to stykker er ikke noe god på og forklare hva linser og slikt heter men har en zoom linse og en normal linse som var på kamerae mitt fra før ;)

4.Farger du håre ditt? Alle spør om det og det gjør jeg. Jeg blker ikke hele men jeg tar tynne blonde striper. nNoen lurer om jeg er hos frisøren eller tar hjemme fareg og jeg er slfølgelig hos frisøren. Kunne aldri tenket meg og bruke hjemme farge:/

5.Hvor ofte farger du og klipper håre ditt, vet ikke helt selv kjanskje hver 2eller 3 månede, men forgie gang klippte jeg meg bare får håre mitt bilder altid så lyst på sommeren av sola men angrer litt på at jeg ikke gjorde det forgie gang.Får været har jo vært være enn væst spøør du meg.

Det var de messt stillte spørsmålene hit til kjanskje ejg får flere jeg får se på det da.

-Hva syntes dere om svarene mine ?

-Photobet.blogg.no

Mål

Hei!Tenkte og sette meg noen mål får bloggen,som dere kjanskje kan prøve og følge med på om jeg gjør å og si fra om jeg ikke gjør de.Jeg skal prøve og gjøre de så godt jeg bare kan, men tror ikke jeg klarer og gjøre det alltid.

♥Prøve og blogge minst 2-3 ganger hver  dag.

♥Prøve og få med meg kamerat litt steder hvor jeg ikke pleier og ha med kamerat så ofte, som på sentret og kjanskje skolen og sånn.

♥Har mye mere videoblogger. I det siste har jeg nesten ikke hatt noen video blogger på bloggen her jeg skal prøve og bli mye flinkere på det.

♥Blogge om noe so er litt nytt, hvor jeg finner på innlegg som jeg aldri jeg har hatt før eller som i det helle tatt noen har hatt før.

♥Mere bilder sammen med andre. Som dere kjanskje ser blir det mye haste innlegg her hvor jeg kjanskje tar bilder av meg over en outfit eller sånn. Jeg skal prøve og får litt flere bilder sammen med vennene mine. Men nå er alle på ferie så blir litt vanskelig men når de kommer tilbake da.


Så må dere ikke glemme at jeg syntes alltid det er hyggelig og få tilbake melinger på innleggen min. Da får man bare mer lyst til og blogg, det får i alle fall jeg.

-Photobet.blogg.no

Topp skoledagbok!

Heisann!

Jeg som er stor fen av og lese topp masiner og egngklig alt som har med topp og gjøre. Har jo selfølgelig også skafet meg topp skole dag bok. har blad igjen boken et par ganger og virker som noe gøy og ha når det er så dårlig vær ut ;)

Den posen med klistremerker og stempler og litt sånn var veldig ripet av en eller annen grunn. Men designe på boken er ntdelig, de har sansynligvis byttet var ikke sånn sist jeg så det. Men er veldig fonøyd da med at jeg kjøpte den (Eller fikk den) Det var pappa som kjøpte den til meg ;)

-Har dere den eller tenkt til og kjøpe en ?

-Photobet.blogg.no

My american outfit


Må si at jeg ble utrolig inspiret av Lady Gaga på denne outfiten.
Litt Gaga inspret outfit i love it ♥

-Hva syntes dere ?

-Photobet.blogg.no

Hvordan lage ponytail
Min gikk litt opp mens jeg tok bilder men det blir ikke sånn vis dere fester litt bedre enn meg altså ;) Håper dere likte tipset, så om dere vil prve det håper jeg dere forsto hva jeg gjorde. Lykke til allel sammen!

-Likte dere frysyren ?

-Photobet.blogg.no

Photo:Strawberries

Hei! I går så jobbet jeg litt ute i hege med og ta vekk litt u grass osv..og da fant jeg ut at vi hadde jordbær i hegen. Tenkte meange gang i går på at jeg skulle ta turen ut og ta bilder av det. Men fikk egenklig aldri somlet meg til det. Så jeg tok turen ut i dag nesten rett etter jeg hadde kommet meg opp på benene i dag.Herlige sommer bilder da eller hva ?

-Photobet.blgg.no

Songs I love now-Hvem sang liker dere best ?

-Photobet.blogg.no

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014