Dagens

Hva syntes du ?

www.photobet.blogg.no

Lørdagen min :)

Hallo!
Min dag i dag gikk til og bare være hjemme, ikke fordi jeg ikke hadde noe og gjøre men fikk bare alderi somlet meg til noe. Så hele min lørdag har godt til og slappe av og bare kose meg hjemme. Værte den stor slappe av dagen får og si det enkelt og greit.

God lørdag :)

www.photobet.blogg.no

Good morning

Heisann!
Sto opp kl 11 i dag, og tenkte og spøre om ida ville komme til meg i dag. Så håper at ikke hun har noen planer får dagen får det har nemelig ikke jeg og kommer ikke hun har jeg ikke stort og gjøre. Får øyeblikket sitter jeg på romme mitt og hører på musikk og spiser opp kuttede eple bitter.Men uansett håper jeg at jeg finner på noe i dag. Så ønsker alle en fin fin Lørdag, kos dere.

-Har dere noen planer får i dag ?

www.photobet.blogg.no

Arbeidsdag

Hei dere!
I dag så har vi på hele vår skole hatt noe som heter arbeidsdag. Hvor vi samler inn penger til en barnehjem i Russlnad tror jeg. Som skat har jeg bare vært hjemme og passet Amelie som en jobb, vi har vært litt ute og tatt litt bilder osv.. og fikk en super fint bilde av henne her:

Så fint av henne ♥

Også var det oss da :)

-Hva har dere jobbet som i dag?
-Har dere noen gang hatt arbeidsdag ?

www.photobet.blogg.no

Endelig høstferie :)Har en super fin høstferie alle sammen!

Har det egenklig ikke før i morgen fordi vi har arbeidsdag. Men skal bare jobbe hjemme, som barnepasser for Amelie som jeg skrev i går. Så blir som ferie får meg nå da syntes det er så gøy og passe Amelie skjønner dere :)

Har dere fått høst ferie?

www.photobet.blogg.no

It was almost a Wednesday to be over

Heisann!
Da var nesten onsdagen over, kjener jeg gleder meg masse til høstferie nå. Nå er det bare en dag igjen før høsteferien min starter, eller vi har arbeidsdag på fredagen men skal være her hjemme bare og passe Amelie og det er bare gøy syntes jeg.Kosedress fra vera moda :)

-Har dere hatt en fin dag i dag :)
www.photobet.blogg.no

Min krølltang

Hva slags krølltang har dere ?

www.photobet.blogg.no

''Det regner og det regner..''!Misundler dere som har fint v©¡r ¢¾

www.photobet.blogg.no

Bildedryss:Klassetur :)

Heisann! I dag har vi vært på klasse tur med min klasse og 9b klassen veldig koselig tur. Vi gikk til kjøsterjuvet, det var ganske mye vann der så jeg ble veldig våt. Men selvsagt hadde jeg med kamera siden hun i klassen min siere bør ta med kamerat flere steder.-Hva syntes dere om bildene?
www.photobet.blogg.no

God søndag !

Heisann! Har spist god frokost i dag, med frokost gjester og greier :) Tror vi skal på bursdag etter på om jeg ikke tar feil. Men ellers skal jeg prøve og rydde romme mitt som jeg har prøvd i hele uka. Men som alderible noe av nå er det så rotete at jeg bare ¨må rydde klarer ikke og være på rommet når det er sånn. Behersker ikke kaos jeg. Noen av vennene min spesielt Ida syntes jeg er litt får nøye med rydding men sånn er jeg bare. Her er sangen jeg hører på om og om igjen hele tiden får tiden, blir alderi lei :))


Elsker sangen ♥


Vi snakkes senere i dag !
Skal ta masse bilder i dag, bare jeg får tid :)

-Dere skal i dag da ?
-www.photobet.blogg.no

Videoblogger!

Heisann! Var ei i klassen min som heter Natalie som ønsket at jeg skulle legge ut disse videon så her er de. Vi er på skolen altså kjedet oss veldig i musikk timen våres hahah.OMG

Den siste videoen var litt teit men, det var de to videobloggene i så fall .:)

-Hva syntes dere da?
-www.photobet.blogg.no

Outfit 21.09.12

Heisann! Endelig er nok en skoleuke over, gleder meg til og få to fridager nå det trenger jeg etter en veldig hard uke. Så nå gleder jeg meg veldig til og passe Amelie på sykehuset et par timer i dag. Bakte gode kanelboller til helle klassen i dag, virket som klassen ble fønøyd med det.Tenkte bare og slenge inn en outfit i dag siden jeg ikke har så god tid akkurat nå.

Genser/Gina tricot,shortsh/vera moda,Stømpebukse/primemark.

Tidenes stygeste bilder soory får det, møkete genser så jeg også men, men sånn får det bare vøre akkurat nå. Vi snakkes litt sennere i kveld tenker jeg, så skal jeg pørve og holde dere litt mere oppdater nå siden det er helg nå.

-Hva syntes du og outfiten min i dag?
www.photobet.blogg.no

Hårvideo hestehale med vri :)-Hva syntes dere om hårvideon min ?
-www.photobet.blogg.no ♥

Videoblogg is coming

Heisann! Siden det var så utrolig mange i spørsmålsrunden som savnet så mange videoblogg, så tenkte jeg bare og spille inn en til dere i dag. jeg begynner og laste den opp i dag men så lang tid som youtube bruker vet jeg ikke om den kommer på bloggen før i morgen. Men det var veldig mange som spurte om forskjellige video blogger så lurte bare på hvem video dere vil ha mest. ( kommer ikke til og ha må gjøre video i dag )
Alt annet tar jeg gjerne i mot, hva slags video vil dere ha ?

-www.photobet.blogg.no

Svar på spørsmålsrunden!

Heisann! Husker ikke helt hva jeg låfte i den spørsmålsrunden jeg startet for litt siden. Om jeg skulle ha den på en videoblogg eller svare med tekst, tror jeg sa jeg skulle ha det på videoblogg men siden jeg brukete deler av natta mii på og redigere videon og den ikke ville lastes opp på youtube s gir jeg opp helle videobloggen. Så her er spørsmål som gikk igjen mange ganger og jeg tror de fleste lurte på ♥

Hvilken blogger leser du og hvorfår ?
Det har jeg laget et innlegg på før så det er bare og bla litt til bake på bloggen så ser dere det. men gidder dere ikke det så leser jeg ikke noen spesiele blogger, leser de fleste som andre bloggere leser.

Fav mat ?
Taco gryte eller hjemmelaget pizza eller biff eller jeg vet ikek jeg er så mye godt og velge mellom.

Fav farge?
Fersken rose eller sånne lyse duse farger tror jeg. Liker også godt lyse lilla bladet med litt hvit,som jeg har på romme mitt.

Fav plagg ?

Fra:Bikbok kr 249 ♥

Fav butikk ?
Monkey eller gina tricot :)

Hva er best med blogg ?
Jeg syntes det beste med blogg er at man kan inspirere andere bloggere. Og at man kan vis frem bilder jeg selv tar og høre hva andre syntes om dem. Og selvfølgelig er det kjempe koselig og få kommentarer  hva andre syntes om min hverdag og bilder osv..

Kjøp du angrer mest på ?
Jeg har tenkte lenge på og lage en video på det så de den kommer om ikke så veldig lenge.

Cola vs fanta ?
Fanta er ikke så veldig stor fen av cola.

Vann vs melk ?
Vann, jeg hater melk, liker det men er ikke noe godt.

Hva blir du inspiret av ?

Andre bloggere, butikker, topp magasin :)

Hvilket kamera har du ?

Canon eos 1100d ?

Kan du ha sminke video ?
Kjanskje!

Kan du ha rom video ?
Nei, men jeg akn vise på bilder om noen lurer på det :)

Hvor mange er du tante til hva heter de og kan u vise et bilde av de?

Mille 1 mnd                                                                         Amelie 11 mnd tror jeg ♥

-Hva syntes du om svarene ?
www.photobet.blogg.no

Prøve+øving=kjedelig : /

Heisann! Alle sammen håper alle har hatt en super fin dag. Hele dagen min har godt til og susse rundt før jeg helt plutselig kom på kl 10 at vi hadde engelsk prøve i morgen. Så kan ikke si jeg er godt forbredt til i morgen men er ikke super vanskelig. Men jeg skjønner ikke helt hvorfår vi skal lære oss sikkett hundre forskjellige stater eller noe sånt i usa men samma det. I morgen skal mamma hente noe fra en butikk som jeg skal ta bilder til, som skal oppne i mjøndalen. Gleder emg veldig til det, så er det trening i morgen da så vi snakkes!

Haha, sitter o ghører på musikk på spotify mens jeg øver å kaster inn noen web cam bilder bare :)

Jeg får bare øve litt mere ut over natten vis jeg ikke sovner ♥

-Har dere hatt noen prøver på skolen enda?
-www.photobet.blogg.no 

Bubble imagesGod søndag, dere ♥

Igjen så beklager jeg den dårlige bloggingen får tiden. Men som jeg sa i går jeg blogger så ofte jeg kan, men håper dere likte bildene så blogges vi i morgen igjen kos dere videre.

-Hva syntes du om bildene ?
-www.photobet.blogg.no

Bilder fra de to siste dagene

Hei hei! Lenge siden sist oppdatering baklager så mye for det. Men prøver og blogge så ofte jeg bare kan. Men i dag har jeg vært på kino sammen med Ida og sett Tina og Bettina the movie kjempe bra film. Men før det så var jeg og passet Amelie på sykehuset, det var jeg i nesten helle går også det var grunnene til at jeg ikke blogget i går. Men her er masse bilder  fra de to dagene jeg har vært borte fra bloggen. 

Først litt bilder fra Amelie på sykehuset da ♥


Ha en fin fin lørdag alle sammen ♥

www.Photobet.blogg.no

Favorite music right now :-)

 

 

Tenkt og legge ut noen flere men pcen klikker litt så legger ut de i morrgen i stede :-)
Har dere flere musikk forslag til i morrgen kn dere gjerne komme med flere forslag/ hva syntes dere om sangene ?

-www.photobet.blogg.no 

Autumn photos

He hei dere! Nå kom jeg nesten nettopp hjem, var egnklig litt slitten når jeg kom hjem i dag. Skole dagen har vært lang og mye som har skjedd i dag. Men nå skal jeg se litt på tv og rydde ferdig romme mitt også håper jeg vi kan besøke amelie på sykehuset ♥

Tok noen bilder i går som er høst bilder, som jeg også sa jeg skulle ha derfor ♥
-Hva syntes du om bildene ?
-www.Photobet.blogg.no

My favorite perfume :-)
Når jeg ser på den nå, syntes jeg den se litt bestemor aktig ut men den lokter så godt, jeg love at du kan like den også. Jeg kjøpte min på båten, da fikk jeg den litt billigere en orginal prisen til 575 kr tror jeg. Det er jo ikke så veldig billig men de er vært det syntes jeg ♥

-Har du noen gang pøvd denne ut eller ville du ha testet den ut?
-www.photobet.blogg.no ♥

Dagens

-Hva syntes du om antekket mitt i dag ?

Blås i håret i dag, ha dårlig hår dag i dag
Blogges senere www.photobet.blogg.no ¢¾

Nå er det høst''!!

Heisann dere fantastiske lesere! I dag var vi til bake på skolen hvor vi egengklig går får og ta skole bilder. Ble nok ikke så fønøyd med bildet mitt men har ikke sett det enda så får se litt senere. Men var så dårlig vær da vi var ferdig på skolen så vi fikk bare reise hjem altså av spasering ♥ Men  ida ble med meg hjem i dag vi har laget blogg til henne du finner henne på idamarie1998, snart skal vi på konformasjonsmøte og trening det skal i så fall jeg ♥

Her er bildene jeg tok ut og ble mest fønøyd med i dag da, høs bilder ♥Herlig høst bilder da syntes fargene er så utrolige fine, nå gleder jeg meg bare til og ta masse høst bilder ♥

-Hva syntes dere om høsten og bildene ?
-www.Photobet.blogg.no

Ta med deg denne neste gang du er på shopping!

Hei dere! Da var det nok en ny uke, syntes dagene etter skolen går alt får fort og skolen går alt får treigt, men sånn er det ofte da. Men tenkte på spørsmålsrunden som jeg sa skulle komme på lørdagen seinest har enda ikke kommet. og grunnene til det er at jeg brukte helle dagen min også litt av natta til og redigere video på i movie mens så vil ikke videoen laste opp videon til youtube så blir den ikke lastet opp noe som gjør meg sint. Men jeg skal se om jeg spiller den inn uten og redigere da. ♥

Men tenkte og vis dere en liten bok som jeg fikk sist jeg var på glitter, den er helt gratis og anbefaler dere og ta den med. Den inneholder 15 forskjellige hårfrysyrer som vises på enkle måter hvordan man lager.

Sånn ser den ut:
Dette var bare to av hår tipsene i boken men er 13 andre tips der men selfølgelig trenger man ting til håret som få kjøpet på glitter da. Men det er får at de skal selge mere. Så huske og få med deg alt du treger til frysyren din ♥

-Har du denne boken eller kunne du tenk deg og hatt en ?
-www.photobet.blogg.no

Dagens

Str©ªmpebukse:primemark/ Topp/bluse: Bik bok/ Veske: Monky/ ¨ªredobber:Glitter/ Bandana:S©ªstrene grene ¢¾

What do you think ?
www.Photobet.blogg.no

Dagens innkjøp!

♥ Heisann! Beklager så mye at dette innlegge er postet litt seint. Men har vær på sentret også var jeg et par minuter så gikk jeg ned den lange baken igjen og henten Amelie så gikk jeg hjem igjen og da ble kolokka bare så mye men her er dagens innkjøp ♥
Spender og strikker/Bik bok ♥ Topp med blonder/Bik bok ♥ Hår ring/ Glitter ♥ Define hårkur/ Vita ♥ Nail polish/ H&m ♥ Bukse/Cubuce fikk med neile lakken gratis ♥

-Hva syntes dere ♥
-www.Photobet.blogg.no ♥ 

Photo:ballerina¢¾Hvilket bilde likte du best ?
-www.photobet.blogg.no ¢¾

As happy as I am today, I have never been before to see what I get myself :-)

Hei dere ♥ Nå er jeg så glad at jeg kan ikke beskrive det, som kjanskje noen få av dere vet kom lady gaga biletten ut i dag og pappa bestiltte de får meg. Så nå er jeg sikret biletter ditt i så fall. Har aldri vært på lady gaga konsert før men jeg ser får meg store greier så ææ ♥Nå gleder jeg meg veldig,jeg er jo Lady Gagas største fen ♥

Noen av dere lesere så skal på konserten hennes?

-www.Photobet.blogg.no

Tips til hvordan du kan bli en god blogger :-)

♥Hei hei dere! Så det var ganske mange som hadde spurt om hva som skal til får at jeg skal bli en leser av en blogg og da tenkte jeg og lage et innlegg på hva som kan gjøre at jeg vil lese bloggene din♥

Masse bilder,Jeg synts nesten bilder er noe av det viktingste med en blogg, jeg elsker og lese blogger med masse bilder ikke minst fine bilder. Det er viktig at man bruker riktige innstilinger på kameraet og når man tar bilder ikek bare tar et bilde,det syntes i så fall veldig godt.

Passe med tekst, Syntes det blir litt kejdelig vis man alderi skriver på bloggen har faktisk sett blogger som gjøre det.Men syntes det er greit at man ikke overdriver skrivinge heller, da er jeg ganske sikker på at ingen gidder og lese det vist det ikke er veldig intresangt.Prøv og ikke skriv så mye feil vet at jeg skriver veldig mye feil selv men det var litt av grunnen til at jeg startet og blogg får og bli flinkere til og skrive

Ofte oppdateringer,jeg mener at en blogg som blogger noen få ganer uken er alt får dårlig, man bør blogge minst en til to ganger dagenlig, da vil jeg tro at flere følger deg.

♥Ikke ta bilder i speilet, har gjort det en del selv og det vet jeg, men prøv og unngå får mye av det da er ikke så gøy tror jg selv og se bilder i speilt hele tiden.Ikke mobilblogg,Jeg hater når folk mobilblogger det blir så små dårlige kjedelig bilder at det gjør det helt uintresangt og lese bloggen din. Vis du ikke klare og ta opp kameraet og laste opp bilde på pc så tror jeg heller ikke det er vits og blogge.Har du ikke kamera tror jeg heler ikke det er vis og blogge får og være ærlig egenklig.

Nå kommer ikke jeg på noe mere som i alle fall jeg syntes skal til får at jeg vil lese en blogg. Men håper neon av disse tipsene kan hjelpe dere og bli en litt bedere blogger ♥

♥Hjalp noen av tipsen/hvem av tipsene likte dere best?

♥www.photobet.blogg.no

Spørsmålsrunde

Heisann!
Siden jeg er syk i dag er det ikke så mye jeg kan få gjort, orker ikke og ta noe bilder eller noe i dag.Så da tenkte jeg bare og starte en spørsmåls runde.I og med at jeg har fått veldig mye spørsmål om så utrolig mye i det siste tenkte jeg kjanskje bare at jeg kunne ha en spørsmålsrunde.

Så..er det noe dere lurer på i ?

Jeg kommer til og svare på video til fredag eller lørdag eller no så håper ejg får litt spørsmål så skal jeg prøve og svare på de fleste spørsmålene.

-Photobet.blogg.on

I'm sick today: (

Heisann!
Takker får alle fine kommentarer i forige innlegg, setter stor pris på fine tilbake meldinger.Men som sakt jeg er syk i dag ble syk i går, det er jo utrolig kjedelig det da men er ikke noe og få gjort noe med. Har bare ligget i stua og sett på disenp channle i helle dag. Men orker selfølgelig ikke og ta noen bilder eller noe i dag så her er noen bilder jeg slenger inn far skolen i går, er bare mobil bilder da men dere overlever ♥Ha en super dag så snakkes vi så snart jeg blir beddere ♥

-www.Photobet.blogg.no

^^ Photoshoot ^^

-Hva syntes du om bilder/anntrekk ?
-www.Photobet.blogg.no

So it was Monday again

Heisann! Da var det mandag igjen, syntes forgie uke gikk utrolig fort. Men nå er det ny mandag,har ikke vrt noen anderledes mandag enn de andre mandagene men har fått dog etter skolen mat vis jeg kan kalle det det. Også er jeg klar til og gjøre litt lekser nå og bare slappe av. Har planer om en photoshoot etter på så follow me ♥

-Ha en super fin mandag alle fine lesere ♥

-www.Photobet.blogg.no

Hot or not med snapback ?

Ser så mange bloggere og folk som går med snapback nå, men er det egneklig inn eller er det ut?

-Hva mener du hot or not?
-www.Photobet.blogg.no

Fin fin dag..

Nå er jeg med broren min endelig fikk jeg vært på macen hans har så lyst på det selv noe jeg har øverst på ønske listen min. Men her er et bilde jeg slenger inn fordi jeg kjeder meg helt sykt ´´´akkuratt nå så her you goo..♥


Fina ♥

-www.Photobet.blogg.no 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014