Halloween :o


Hallo alle sammen og god halloween!
Satser på at jeg ikke får noen på døra. Tror ingen gidder og gå så langt. Ehh..jeg skal ikke gå hallowen. Jeg skal nok bare sitte hjemme og øve til rle prøven i morrgen. Men var nettopp ute og tok litt bilder ute da, her har det snød og greier. Men det er samma det, det har det sikkert gjort hos mange av dere også. Men til alle dere som skal feire eller ha halloween party eller noe sånt så får dere ha en fin fin kveld ;)


Hehe, så sint og skummel er jeg i dag :oo

-Hva skal dere på halloween i kvald da?
-Skal dere gå halloween?

www.photobet.blogg.no

Ehh..tirsdag :/

Halla!
Så var det tirsdag igjen da, hahah driver vel og skriver det hver Tirsdag. Men denne tirsdagen er litt mere spesiell enn de andre jeg skal nemelig på alt det grusomeste i dag. Nemelig utviklingssamtale på skolen kl halv sju. Men jeg gleder meg ikke men jeg er egelebarn uten noen anmerkninger og fra vær og gjør altid det jeg skal gjøre. Trenger vel ikek grue meg til det når jeg tenker over det. Men skal også gjøre litt lekser i dag. Og øve til en sånn kjempe skummel samfunnsfag muntelig grei vi skal ha i morrgen kommer til og dø av den da.

Et bilde jeg tok med Mille sist hun var her da :)

-Hvordan er tirsdagene deres?

www.photobet.blogg.no

Ukens spørsmål # 3

Hei alle dere fine lesere;)
Da tenkte jeg og svarer på ukens spørsmål, har ventet litt med det nå i det siste fordi jeg ikke har fått så mye spørsmål men nå har jeg litt og svarer på så vi kan bare starte;)

1.Hvordan klarer du og konsentrere deg så godt når du tar eller blir tatt bilder av?
Jeg pleier som regel ikke og være så god til det når noen tar bilder av meg, men når jeg bruker selv utløseren selv tør jeg og gjøre litt mere ut av meg. Og jeg gjør utrolig mye rart nå jeg tar bilder alene.Som dette da;)

2.Hvorfår går du på en annen skole nå enn du gjorde før sommerferien?
Fordi det ble oversvømmelse også ble etasjen på skolen vår ble oversvømmt også måtte vi flytte til et sted ikke så langt unna Mjøndalen. Så vi kjører buss ditt osv..vet ikke om dere skjønner noe av det da men del ble oversvømmelse.

3.Hvor langt går når du skal til skolen? Sidden du sier det er så langt og gå.
Jeg går 2,5 km hver dag frem og tilbake. Når jeg går til skolen er det bare nedover men når jeg skal hjem er det 2,5 km i oppover baker noe som av og til gjør meg litt irritert.

4.Hva het ditt nye nye kamera igjen?
Canon eos 650d ;)

5.Hva syntes du er det vanskligste med og blogge?
Jeg syntes definetift at overskriftene er det vanskeligeste, jeg er så dårlig på det og jeg prøver og finne noe litt kreativt men jeg er dårlig på det.

6.Hva vil du bli når du blir stor?
Fotograf, vet ikek helt åssen fotograf men noe man tjener litt godt på selv sagt. Jeg bare må bli det er det enest jeg har lyst til ;)


-Noe til neste gang?

www,photobet.blogg.no

God morgen ;)

Tenker meg det er mange som syntes det jeg rart at jeg blogger så tidelig i dag men jeg bare har så god tid i dag. Sto opp ganske tidellig i dag og er egenklig opplagt til og dra på skolen nå så, tenkte bare og kjanskje komme med en videoblogg snart.Så har noen av dere noen ider så kommer jeg helt sikekrt med video blogg snart ;)

-www.photobet.blogg.no

Photoshooten ;)

Der fikk kjanskje med dere at jeg har byttet header men vet ikke helt om jeg er fornøyd eller ikke så jeg må høre litt hva dere syntes.

-Så hva syntes dere om headeren fin eller ikke fin ?

-Hva syntes du om bildene ?

www.photobet.blgog.no

I love lørdag

Heisann fineste lesere;)
Jeg vet jeg har vært vedens dårligeste til og blogge denne uka. Men lover at jeg skal slutte med det. Men pc en har det vært noe feil med, men nå har jeg ny pc her og er ganske fornøyd selv om pc ikke er min da hehe:pp Men har kost meg masse i dag har nå også Amelie på overnatting men hun legger seg så tilig så rak dessverre ikke og ta noen bilder av henne mne det kommer garantert i morrgen ;)

middagen min i dag namm;P
-Skal dere noe spesielt resten av helga?
Hva syntes du om bildene ?

www.photobet.blogg.no

New in

Alt er fra viola. Lue kr 249, vantter kr 149, chluthcveske kr 399 ¢¾

-Hva syntes du om tingene ?

www.photobet.blogg.no

frisøren ;)

Halla!
Var hos frisørn etter skolen i dag og spripet håret, jeg er selv veldig fornøyd med resultatet. Skriv gjerne hva du syntes :)
-Hva syntes du da?

www.photobet.blogg.no

Bilder fra skolen og litt mere..

Hallo! Da var det Tirsdag, venlig kjedelig tirsdag har vært på konfermasjons møte i dag etter skolen så har vært borte på skole og møtter til sammen 9 og en halv time i dag. Innlegget med hvordan jeg renser huden kommer snart ♥


Da har jeg også klart og plassere inn en frysørtime i morrgen etter skole tid, gleder meg spørs om det ikke blir en ny header på meg blir så fort lei ♥

-Lenge sidn du har vært hos frysøren?

www.photobet.blogg.no

Mandags arbeide ;)

Hallo!
I dag har dagen min gått til og sitte på rommet helle dagen. Jeg har drevet med litt fotojobb arbeide nemelig. brukt mye tid på det nå tenkte jeg og begynne litt på t innlegg hvor jeg viser hvordan jeg renser huden min til vanelig.


-Hva har du gjort i dag?

www.photobet.blogg.no

God natt :)

Heisann!
Tenkte bare og slenge inn et innlegg, med tanken på at helle helge min gikk til mye uventende stress. Noen som har ført lite blogging, det beklager jeg. Men etter som jeg passet Mille i natt og våknet i 7 tiden i dag og la meg rundt 1 tiden i dag er jeg ganske sliten. Nå skal jeg se ferdig framen og bare hille resten av natten og morgen dagen.


God natt blogges i morrgen:)

www.photobet.blogg.no

Videoblogg:Innkjøp fra nattåpent :)-Hva synts dere om innkjøpene ?

www.photobet.blogg.no

Outfit 19.10.12

Heisann!
Nå skal tre stk i famillien min feire bursdagen sin så litt strss men jeg skal få tatt masse bilder så snakkes vi sennere i kveld ♥

-Hva synts dere om outfiten min i dag ?

www.photobet.blogg.no

Nattåpent!

Heisann!
Jeg har kikket i avisen og funnet ut at det er nattåpent på gulskogen i dag, så nå vet dere det. Nå er det kjempe lenge siden jeg har vært på shopping så håper Ida kunne i dag. Vis ikke tenker jeg mamma og pappa skal ta seg en tur, med meg. Får jeg syntes det er litt viktig med tanken på det  er en god del ting jeg trenger nå.


Noen flere enn meg som har tenkte seg på nattåpent i dag ?

www.photobet.blogg.no

Lille prinsessa på besøk ;)

Hallo dere!
Etter skolen i dga hentet jeg Mille og tok hun med meg hjem. Har fått masse fine bilder av henne. Og ha rjo også tatt noen bilder med henne, hun er så nydelig og så søt ♥


Håper dere også har hatt en kjempe fin onsdag:) Så ønsker dere også en god torsdag i morrgen, jeg starter dagen med gym i to timer ;)

-Hva har dere brukt onsdagen deres på?

www.photobet.blogg.no

Fail video ;)

Hallo!
I går som d fleste fik med seg hadde jeg besøk av 'Charlotte, da lagde vi litt vieoer og jeg var på gangske mange av de og her er den ene. Jeg er ikke sånn til vanelig altså. Huff det er velig flaut men jeg la den uså jeg er tøff da som daner får alle leserene mine :)


Hva syntes du om videoen da ?
Vil dereha flere sånne videoer?

www.photobet.blogg.no

Glad mandag :)

Hallo!
Charlotte har vært med mg etter skolen i dag vi har hatt det utrolig morsomt. Sminket og ordnet håret til hver andre og bare hatt det kjempe gøy. Har tatt en god del bilder og videoer og bilder til dere så deler noen bilder her så kjanskje det kommer en vido snart.
Hva syntes dere om bildene?
Hvordan har deres dag vært i dag '?

www.photobet.blogg.no

All your dreams...Hva syntes dere om bildet?

www.photobet.blogg.no

Smykkestativ

Hei dere!
Likte før jeg flyttet kjøpte jeg meg et smykkestativ, det ble litt pakket vekk da jeg pakket før jeg flytet men nå har jeg funnet den igjen. Og i går pyntet jeg den opp med både øreåbobber og mini tiara som dette.Hva synts dere om stativet?

www.photobet.blogg.no

Fredag, norske talenter og besøk :)

Hallo!
Ehh..Da var det fredag da i love it ♥ Og hva er vel ikke bedre med noske talenter og besøk av Emilie. Hun har dratt nå men var her i sta med meg vi tok litt biler og bare skravlet, haha koselig da. Nå er det norke talenter og bare chille resten av dagen.
God helg og go fredag alle herlige lesere ♥

-Har dere noen spesiele planer får helga?

www.photobet.blogg.no

12.10.2012

Heisann!
Jeg med mine dårlig blogg ider fant på og vis ha jeg har laget av mat og hva jeg har vært med og laget denne uka. Kjanskje litt kjedelig og høre om men jeg har vært flink da.
Tidenes kjedligst innlegg jeg vet,haha blogger mer i dag har ikke så mye og gjøre!

-Så noe av dette godt ut ?

www.photobet.blogg.no

Ukens spørsmål #2

Hvorfår blogger du ?Jeg blogger fordi jeg liker og vise fram bilder og skrive hva jeg pleier og gjøre i min hverdag. Og da er det får meg veldig morsomt og kunne få tilbake meldiger på hva andre syntes. Og ikke minst er det gøy og blogge da syntes jeg ♥

Hva gir deg inspirasjon ?Andere bloggere, blader spesielt topp og butikk vinduer og alt rundt meg egenklig:)

Hva er favoritt middagen din?Emm..det er så mye godt men biff,tacogryte,pizza eller lasange sikekrt noe jeg har glemt.

Hvilken merke på pc,en har du?Jeg har toshiba pc men jeg fikk macen til broren min den bruker jeg bare til og høre på spotfy fordi at den skjermen er øderlagt også bruker jeg mamma sin samsung til og blogge på.

Er du morsom ?Prøver og være det inniblandt men vet ikke helt om jeg er det. Men jeg har veldig dårlig humor så hahah skjønenr folk ikke synntes jeg er noe morsom ;-)

Kan du synge ?Nei ikke i det helle tatt..:/

Har du stort rom?Har ikke stor rom men sånn passe stort nok, det er ganske stor om du teller med verandaen da. Men ellers er det sånn stor nok får meg. Jeg tenkte og ta nye romme mitt bilder igjen eller kjanskje en video får se.

Hva gjør du på fritiden din ?Ikke noe spesielt annet og og være med vennene mine,shoppe,lekser,skole,ta bilder,trening og blogge osv..

Håper dere likte svarene, noe dere lurer på til neste gang ?

www.photobet.blogg.no

Autumn pictures-Hva syntes dere om bildene ?

www.photobet.blogg.no

Videoblogg:Det nye kamera caonon 650Super fornøyd selv :)

-Hvilket kamera bruker du når du tar bilder til bloggen din ?

www.photobet.blogg.no

Bilder fra helga ;)

Hallo dere !
I helga så har jeg vært hos søstra mi og passe Amelie siden fredagen. Det syntes jeg har vært kjempe gøy, elsker og være Amelie skjønner dere. Nå kommer snart Mille den andre tantungen min hjem fra ferie også det blir gøy og se henne igjen ♥
Men ellers har jeg ikke gjort noe spesielt i helga eller helle høst ferien min egengklig, bare slappet av og kos meg masse. Og som jeg skrev noen innlegg under her, hadde jeg jøpt meg nytt kamera og jeg skulle vis det på bilder osv..det lagde jeg en video på i stedet siden jeg tenkte det kunne være litt enklere.
Så så fort videoen er ferig opplastet laster jeg opp den opp til bloggen ♥

Her er bilder fra helga:

Lille prinsessa spiser kjeks♥
Meningen var at jeg skulle påste dette innlegget i går, men nettet er velig dårlig nå og bruker utrolig lang tid på og laste opp et bilde. Men videobloggen om det nye kamera lstes opp så kommer når den er ferdig.

-Hva har dere gjort i helgen ?

www.photobet.blogg.no

favorite music

Heisann!
Jeg er ikke hjemme akuratt nå og har ikke noen tilgang til og laste opp noen bilder så jeg bare tenkte og legge ut noen sanger jeg syntes er litt fine får øyeblikket, så her you go håper dere liker noen av de da :)Hørt noen av disse sangene før?
Hvem av sangene likte dere best?

www.photobet.blogg.no

Photo: Flower with fall colorsSyntes du om bildet ?

Hytta!

Heisann!
Var med mamma og pappa en liten tur ut på hytta i dag, de skulle bare jobbe litt der og litt forskjellig. Jeg ble egenklig bare med fordi at jeg skulle kjøpe meg nytt kamera, som jeg nå har kjøp er super forøyd over lykkelig. Jeg kjøpte meg canon eos 650d. Kommer bilder av det i et innelgg etter på :)
Her et bilde jeg tok med det nye kamera i dag mens jeg var på hytta ♥


Elsker det nye kamera love it ♥

www.photobet.blogg.no

Kan dette gi deg inspirasjon?

Hallo!
Kjedet meg utrolig mye i dag så jeg bare satt sammen litt klær og make up og litt forskjelige produkter og knipset sammen litt bilder. Ble selv veldig fonøyd med bildene jeg tok, så tenkte og bare dele de med dere fine leseren ♥Håpet på at disse bildene kan inspirere noen av dere. Likte dere dette innelgget kan jeg gjerne lage mere av det. Likte godt bilden selv blir veldig inspirert av det selv jeg ♥

-Hva syntes dere, ble dere litt inspirert?

www.photobet.blogg.no

Into the autumn weatherHva syntes dere om bildene ?

www.photobet.blogg.no

Ukens spørsmål # 1

Heisann!
Ble utrolig glad når jeg så hvor mange som virkelig hadde skrevet spørsmål til meg i på ukens spørsmål innlegget rett under dette innlegget.Det er slike ting jeg setter stor pris på og få gode tilbake meldinger og hyggelig kommentarer. Men jeg låfte og svar på ukens sprørsmål alt nå. Men med tanke på alle spørsmålene jeg har fått svarer jeg bare på spørsmålen som går igjen flest gangr så jeg slipper og skrive meg i hjel. 
 
Hvilket kamera har du? Canon eos 1100d, men sparer til canon eos 650d :P

Har du god selvtilit? Jaa..har ganske god selvtillit ♥

Hva liker du og gjøre uten om bloggen din ? Da liker jeg og ta bilder, det syntes jeg er super gøy av en eller annen grunn ;P

Bruker du mye tid på pc? Hee..,kan ikke si jeg sitter litte på pc. Men det er ting jeg gjør på pc en som tar tid som redigere bilder blogge laste opp bilder. Og sånn ting det eneste jeg gjør når jeg er på pc en min er og blogge eller gå en liten tur innom facebook. Men ca på en dag så sitter jeg på pc 2-4 timer tror jeg. 

Tar du alle bildene av deg selv, selv? Jaa,bruker selvutløser og stativ. Men det hender at jeg har en photoshoot med en vennine da tar vi bilder av hverandre som regel :)

Er du sjenert eller utadvendt? Tror selv at jeg er litt begge del egenklig ♥*

Hva klarer du deg ikke uten? Det er mye men er ganske avhengi av kamera mitt, hører litt rart ut men klarer nesten ikke og gå en dag uten og ta bilder. Men jeg er litt unormal rar da, haha :)

Hva gjør du med håret ditt og morgnene? ingen ting annet enn og børste,vaske og ordene håret :)

Tenker selv at det holder og svare på 8 sprøsmål slink at det ikke blir får mye og ingen har lyst og lese noe av det jeg har skrevet. Mn håper dere ble fornøyde med svarene mine. foresten så beklager jeg litt dårlige oppateringer nå i det siste men jeg skal sjerpe meg :)

Har dere noen spørsmål til neste gang?

www.photobet.blogg.no

Ukens spørsmål :)

Heisann!
Har funnet ut at ukens spørsmål har blitt en litt populer ting på blogger får tiden. Så har tenkt og starte med det selv. Så nå håper jeg det er mye dere lurer på så jeg har litt og svare på. Jeg kommer til og svare alt i morgen og ferm over hver onsdag.

Hva lurer dere på til ukens spørsmål i morrgen !

www.photobet.blogg.no

Tag video this or that :)

Heisann !
I går når jeg hadde Ida på besøk så lagde vi en tag video this or that video da. Og begynnte og poste den på youtube så fort som mulig den ble ferdig innspillet, fikk ikke lagt den ut før nå da får den ble postet ferdig på youtube midt på natta. Men uansett håper dere liker videon og skriv gjerne den flere videor dere ønsker her på bloggen :)-Hva slags videoer vil dere ha mere av ?

www.photobet.blogg.no

Besøk

Hallo!
Nesten i helle dag har jeg hatt besøk av Ida venninen min. Når hun kom til meg ville hun av jeg skulle ordene håret hennes så jeg gjorde det. Når vi var ferdig med det så spiste vi pølser og nå ser pvi litt på tv.


Hva syntes du om bildene jeg har tatt i dag ?

www.photobet.blogg.no

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014