Hot or not-Hot or not med fjer øredobber ?

WWW.PHOTOBET.BLOGG.NO

Min iphone

Heisann!
I dag har min lille fine iphone knust. Og det var ikke min feil, men det som skjedde var at noen dunket borte i meg så jeg mistet den ned på flissene. Men, men det kan jo skje den beste selv jeg som er den mest forskiktige ungen i helle verden.
Nå gleder jeg meg bare til helga, da skla egfinne på mye morsom sammen med venner og shopping bilder det og helle pakka ;)
 

Synntes litt synd på meg selv da, hehe ♥
Jeg skal fikse den da så det går nok bra men,men huff da ;/

WWW.PHOTOBET.BLOGG.NO

Photoshoot

Hallo! Tenkte og ha en photoshoot snart helst i dag siden jeg ikke har noe spesielt og gjøre. Men har ingen ide om hva slags bilder deg skal ta så om dere har noen god tips så må dere komme med de. Jeg har veldig lyst til og ta bilder ute da. Sa har dere noen gode tips til hvordan bilder jeg skal ta. Og hva slgs anntrekk??

Haha..blitt så glad i svart hvit bilder jeg..;)

-Tips til meg ?

-www.photobet.blogg.no

Getting cold outside

Gud så kaldt det er i dag, her snør det og blitt helt hvit i løpet av dagen. Jeg har ganske lang vei hjem, og når jeg passerte døren hjemme så var jeg kliss våt og full av snø. Det beste jeg vet om på kalde dager som dette er og bare sitte inn høre på musikk og drikke kakao nammm..
Nå sitter jeg og hører på nrj, og har ikke planer får og sitte her og gjøre lekser i dag. Så det bli lekse fri dag og bare blogg blogg blogg ♥


Dette var mine favoritt sanger nå får øyeblikket. Hva syntes dere noen som er ening?

www.photobet.blogg.no

 

Photo:Mille

Hun er bare så søt ♥

-Hva syntes dere om bildene ?

www.photobet.blogg.no

Ønskeliste til jul ;)1. Laura Conrad styling bok  2. Topp abonnoment  3. Jeffery campbell sko, bruker str.39  4. Canon kamera linse 40mm  5. Fjernkontroll til canon 650d  6. Ole henriksen hudpleie produketer  7. Moroccanoil til håret  8. Essie neglelakker  9. Klær fra ( bikbok, gina tricot, cubuce og h&m) bruker str.xs ;)

Dette ønsker jeg meg til jul ;)

-Noe av det samme dere ønsker dere til jul ?

www.photobet.blogg.no

Sick

Da var det alt Fredag igjen da, uka har godt utrolig fort. Jeg har ikke folt meg helt  i form helle uka egengklig. Men jeg har tvunnget meg selv til og dra på skolen får og ikke få så utrolig mye fra var. Men i dag følte meg men helt utslitt, så der med valgte og holde meg hjemme i dag. Jeg har ikke gjort stor i dag har bare slappet av og tatt meg en varmt bad. Ellers så har Amelie kommet og skal sove over her. Alltid gøy og ha henne her, hun sovnet faktis på fange mitt i sta så nå har hun lagt seg.


Håper at ingen av dere er syke da, har forsatt en god fredaags kveld da dere ♥

www.photobet.blogg.no

Photo:My face-Hvordan syntes dere bildet ble?

www.photobet.blogg.no

Onsdager !!

Som kanskje noen av dere vet, så er ikke jeg så veldig stor fen av Onsdager. Da er alt det kjedelig på skolen, og sekken min er så tung på Onsdagene at jeg nesten dør. I morrgen gleder jeg meg til gymen, hvor vi øver på dans. Også regner jeg med at sekken bil 10 kg lettere til i morrgen.


-Hva tenker dere om onsdager?

www.photobet.blogg.no

Del 2


Nammm..;)


Jeg må se på resten av bildene også men dette var de bildene som ble best da. Kjanskje det komme ren del 3 også får se ann bildene først og fremst.

-Hva syntes dere om del 2 bildene ?

www.photobet.blogg.no

Barnedåp bilder 2012 del 1


Resten av bildene kommer i morrgen ;)

-Hva syntes dere da?

www.photobet.blogg.no

Lørdagen

Hallo Hallo dere!
Får øyebliket er jeg ganske irritert, på grunn av den videoen jeg lovet skulle komme får et par dager siden (som enda ikke har kommet ) :o. Det skjedde en feil når jeg skulle laste den opp sist og tror du ikke når jeg har ventet på den hele dagen at når youtube har ferdig opp lastet video så kommer det, beklager det skjedde en feil prøv igjen. NOT Nå gir jeg opp og nå er jeg sur på youtube. Men jeg får ikke gjort noe med det dessverre. Jeg vet at de var mange som hadde gledet seg til videoblogg nå, sidden det var så lenge siden forrige. Men da får dere helle glede dere til bilder i morrgen, da skal Mille ha barnedåp så regner med mye bilder i morrgen. De skal ha det her hjemme så det er så mye jeg skal som jeg har lovet og gjøre så lenger inn et bildet bare nå har mye og gjøre.

-Hvordan har dagen deres vært da?

www.photobet.blogg.no

Et bilde 4 redigeringer

Hvilket bilde ble finest 1,2,3 eller 4 ?

www.photobet.blogg.no

Foto:AmelieSøttii<33Videobloggen som jeg låfte e vet jeg ikke hva som skjedde med men pc en hadde slått seg av så jeg fikk ikke lastet den opp med en gang.Men jeg skal prøve og fikse det. Så det utsettes til i morrgen soory.

-Hva syntes dere om bildet ?

www.photobet.blogg.no

New in: Victoria vannucci classicHei hei <33
Beklaer så syktt..dårlig blogging, men har ikke hatt tid. Men jeg har lastet opp en video som kommer snart på hvordanjeg renser linsene mine på kameraet. Så ha en fin fin kveld resten av tirsdagen deres ;)

-Hva syntes dere om bildene ?

www.photobet.blogg.no

Bildedryss fra bursdagen ;)
Hva syntes du om bildene?

www.photobet.blogg.no

Stikker på bursdag ;)

Hallo!
Som jeg har sagt helle uka nå så skal jeg på bursdag i dag. Gleder emg veldig skal på bursdag til ei i klassen så kommer nok bilder i løpet av morrgen dagen eller kjanskje i kveld om jeg gidder. Men ha en fin fin lørdag :)


Huf huff stygt bilde kommer flere bilder i kveld.

www.photobet.blogg.no

fotoinspirasjon

Hei hei dere!
Har hatt en utrolig slitsom uke, har så mye og gjøre med lekser og presentasjoner og ikke minst skal jeg redigere sykt mye bilde osv.. det er så mange som har lurt på om jeg kan redigere bilder av de. Og jeg har så mye for tiden at jeg er fulstendig utslitt. Nå er det heldig vis helg har lagt meg seint og stått opp tildlig hver dag helle uka nå så i morrgen skal jeg sove kjempe lenge. Også litt senere på dagen skal jeg på bursdag så gleder meg til det kommer mye bilder derfra i morgen. Her er min inspirasjon for bilder jeg vil ta.

Kunne ha lagt till tusen vis med bilder til men det er kjanskje ikke så morsomt og se på men litt inspirerende da ;)

-Hva syntes dere om bildene da?

www.photobet.blogg.no

6 ting jeg ikke klarer meg uten i desember

Hallo!
Tenkte og lage et innlegg på hva jeg ikke klarer meg uten nå som det nermer seg desember ( jul ). Derfor tenkte jeg og lage et innlegg på 10  ting jeg rett og slett syntes desember månden min ikke klarer seg uten.

Jule kalender:
Jeg syntes det er utrolig morsomt med disse jule kalenderene, det får meg i jule stemning,så det syntes jeg passer godt i desember månden.

Pepperkaker:
Jeg syntes det og stå på kjøkkentet og lage pepperkaker er veldig godt med julen. Jeg pleier og lage pepperkakehus og pepperkaker. Og i dette året håper jeg at begge tante barna mine kan være med, da blir det ekstra morsom og ikke mint kosleig.

Denne har jeg veldig lyst til og prøve meg på, jeg er jo så gled i og ta bilder. ;)

TV:
Dette er vel den største msten min, spesielt på jul aften klarer jeg meg ikke uten de finne jule filmene meg jul godteri på jule morrgen, åå det ha jeg gjort i alle år og det kommer jeg alderi til og stoppe med heller.

Jule pynt:
Det og lage jule og pynt og pynte med jule pynt på ditt eget rom syntes jeg er veldig gøy. Jeg tenkte kjanskje og lage en video til dere når jeg har pyntet romme mitt ttil julen.

Kamera mitt:
Når det er jul syntes jeg det er så mye fine ting og ta bilder av så kamera er en ting jeg absolut ikke klarer meg uten.

Snø:
De fleste er ikke så glad i snø, men alltså tenk over en jul uten snø da det er jo ingen jul. Selv om det er kaldt og alt det der er jo bare tenke på den posetive siden.


Noen av disse tingene du syntes desember månden din ikke bør gå glipp av?

www.photobet.blogg.no

My new dress
Skal på bursdag på lørdag hadde ingen ting og ha på meg så meg og Ida dro en liten shopping tur til gulskogen og kjøpte meg da denne kjolen. Er selv super fornøyd, jeg skal legge ut bilder av meg i den på lærdag.


-Fra h&m kr 299 ;)

-Hva syntes du om kjolen ?

www.photobet.blogg.no 

My favorite perfume

Tenkte og vis dere mine fem favoritt parpymer i dag. Med tanken på at jeg har mye lekser og gjøre i dag kunne det være litt enklere og bare vis det litt kjapt. Så håper dere blir litt inspiret, vis dere har lyst på en ny parfyme. Og jeg sier ikke at dette er de beste i helle verden eller laura er men. Av de jeg har er disse veldig gode.


Noen av disse du har fra før?

www.photobet.blogg.no

Love peaceHaha,syntes bildet ble sykt kult!! Hva syntes du ?? ;) ;P

www.photobet.blogg.no

Anbefaling av meg ;)

Hallo!
I fjord fikk jeg et sett med noen Christina Agulera og jeg har testet de ut nå i det siste. Og jeg er sykt fornøyd lukter kjempe godt og jeg elsker det. Det som er litt synd er at jeg fikk det i et gave sett så jeg har på en måte bare sånne små test bokser, men jeg vudere og kjøpe de orginere varene. Jeg tror ikke det er dyre produkter. Her er mine produkter som jeg liker best.Anbefaler dere på det sterkeste ;)

www.photobet.blogg.no

Outfit 03.11.12Skjerf:Viola Jakke:vet ikke Bukse:Bik bok Sko:dna Bluse:Bik bok ¢¾

Hva syntes du ?

www.photobet.blogg.no

Lysekronen på plass

Hallo dere!
Som sagt har jeg ikke blogget i går beklager det hadde ikke tid dessverre.Men nå er jeg her og har gledet meg lenge til og vise dere lyskronen min til dere, men den har ikke vært koblet til strøm i det så jeg har ventet ganske lenge men og vis dette da. Men nå har pappa komblet til strøm og jeg tatt masse bilder av den. Elsker den super fin ♥


-Hva syntes dere om lyskronen?

www.photobet.blogg.no

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014