The day today

Hei fineste folk! Dagen i dag har vært utrolig flott, startet med engelsk tentamen jeg satt til halv et omtrent og Ida var omtrent ferdig likt som meg så da var hun med meg hjem. Jeg tok makeover og photoshoot av ida siden hun ville ha nytt profilbilde på face. Å det var vel det vi rakk før hun måtte hjem igjen, ellers så har jeg tatt et par bilder og kost meg bare. Nå sitter jeg faktisk og lakker neglene noe jeg ikke pleier og gjøre så ofte.
Ha en fin, fin kveld ♥

I morgen skal jeg til frisøren og på kino og litt av vært så se frem til mye spennende blogging i morgen kos deg ♥

Hva har du gjort i dag ?
Hva skal du i morgen ?

www.photobet.blogg.no

Finished Thursday


Hei! Da er nesten denne uka over også, gleder meg fryktelig til helga da blir det the hunger games på kino med Ida. I tillegg til det er mye av de værste og lange tingene på skolen ferdig blandt annet da kunst og håndtverk oppgaven min som jeg har brukt utrolig lang tid på. Nå skal jeg bare ha en rolig og avslappend torsdag før min nest mest siste tentamen oppgave i morgen. 

Hva skal du denne torsdagen ?


www.photobet.blogg.no

Must

Gud hjelpes for en uke dette er, eksamen, trening, lekser, gå hit og dit, blogge litt. Føler det at når denne uka er over er masse de verste tingene over og da tror jeg også bloggingen blir bedre. I dag har jeg vært på trening prøvd og fullføre kunst og håndtverk oppgaven min.  
Jeg fant også nå ut at jeg kunne lage et innlegg på noen prudukter jeg må ha nå som det er vinter altså must haves.
Som sangt er dette noen produkter jeg ikke klarer meg uten nå frem over mot vinteren. Noe kalrer jeg meg selvfølgelig uten men den masse jeg også syntes hører med jula å sånn på en måte. Håper dere likte innlegg og prøver noen av mine must haves ♥

Bruker du noe av det samme ?
Noe av det samme du er avhengi av ?

www.photobet.blogg.no

Keep warm in the cold

Hei! ♥ Det ble jammen ikke stort med blogginggen i helga, var så mye jeg bare måtte gjøre. Blandt annet feiret det minste tantebarne mitt barnedåp her. Skrev også at jeg kanskje skulle se the hunger games med ida i helga men det rakk jeg dessverre ikke, men da får vi ta det igjen til helga.  I dag hadde vi tentamen i norsk, syntes det egegktlig gikk fint er ikke den beste i ny norsk tekstskriving men følte jeg fikk gjort det beste jeg kunne. Jeg ble også dermed tidelig ferdig i dag noe som var veldig deilig. 
Nå har jeg også funnet frem en deilig god strikka genser siden det er så kaldt bilder av den under her, men ha en fin mandag videre da fineste lesere.  ♥
 Om jeg skal ha julekalerder i år må dere komme med tips i kommentarfeltet under ♥

Hvordan har dagen din vært ?
Hva syntes du om bildene ?

www.photobet.blogg.no


Always pink

Hei fineste lesere! Dagen i dag har gått kun til skole oppgave greier helle dagen, føler jeg er ganske så lei nå. Har ikke fått gjort så mye annet i dag, men sitter nå med en god følelse over alt jeg fikk gjort i dag da. I morgen tro jeg endelig det blir kino på meg og ida og kanskje noen andre skal dra og se the hunger games catchinge fire med oss, vi får se. Har gledet oss så lenge til det med tanken på at the hunger games som kom først er vår favoritt film. Håper vi får gjort det om tiden strekker til da
I dag ble det jamen en ny pysjams bukse fra jean paule ( rosa ) den er varm og god og jeg elsker den bare. I helle dag har jeg heller ikke bare slitt meg igjennom en haug med lekser, men det var så kaldt i dag jeg har gått og frysy hvor enn jeg er. Nå skal jeg kyppe under dynna og spise rosa is haha, får da blir jeg skikkelig varm.Nå følger jeg meg trøtt og slitten føler det skal bli godt og ta kvelden i dag sov gødt alle sammen ♥

-Noen flere en meg som har masse og gjøre for tiden ?

www.photobet.blogg.no 

 

Julestemning

 Hei folkens! Gud hjelpes så fort tiden går om dagen, det blir sånn at man sitter på skolen kjempe lenge også føles det ut som resten av dagen bare forsvinner til helt andre ting. I dag har jeg vært på besøk på åssiden og trening rett etter det, nå er jeg endelig hjemme igjen etter en lang dag. Og da har det selvfølgelig blitt mørkt, det er ulempen med vinteren. Om dere da skjønner meg er det ikke lett og ta bilder ute, så de dagen hvor jeg trener altså onsdager kan bli en dag med litt inne blogg bilder. 
Men nå er det ikke lenge til desember månden er i gang, jeg elsker virkelig jula det er så koselig. Jeg er en som kan starte tidelig med både julepynt og julebaking og alt som har med den saken og gjøre. Nå har jeg også funnet frem min jule pysjamas som er så varm, myk og deilig og sove i. Og ingen ting er bedre enn og kose seg med litt manekyr og gode kremer  i samme selengen.
Ha en fin kveld ♥ 
Elsker disse neglelakkene fra opi de sitter veldig godt på og holder mange dager Med andre ord de anbefales ♥

-Starter du julen tidllig som meg ?
-Prøvd noen av neglelakkene før eller har du de ?
-Tips til jule kalender på bloggen ønsker ?

www.photobet.blogg.no

Back on track

Hei! Nå tenkte jeg og komme tilbake med bloggingen igjen. Ble så utrolig motivert når folk utenom bloggen sier at de savner at jeg blogger. Det setter jeg så stor pris på at noen har lyst til og følge meg og liker bloggen min. Å det mener jeg, selv om jeg ikke nevner det hver eneste gang jeg blogger, så setter jeg stor pris at du leser bloggen. Selv om jeg ikke har så mange lesere på bloggen min og ikke ligger på blogg listen på blogg.no har ikke det noen betydning for meg. Det viktigste er at jeg syntes det er gøy og at du som leser bloggen min syntes den er bra. Selvfølgelig kan det være dager hvor jeg ikke har tid til blogging, men husk det at jeg prøver så godt jeg kan. 

Men nå over på noe helt annet dagen i dag. Nå om ikke lenge skal jeg på trening ( tennis ) , i dag trener je gi mitt nye super undetøy fra helly hansen for første gang i rosa selvfølgelig. :) Jeg liker det utrolig godt fant nå også frem den rosa trenings flasken min som passer perfekt til. Mere en det har jeg ikke gjort i dag, håper du har hatt en fin dag i dag. 

Ha en fin dag videre, snakkes i kveld ♥

-'Om du går på en sport hva slags ?
-Hva har du gjort i dag www.Phtoboet.blogg.no

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » Mars 2014