Bilder fra de siste dagene

Hallo dere!
Har tatt så utrolig mye bilder i det siste og vet ikke hvordan jeg skal lagge et innlegg på alle så tenkte og vise dere litt bilder som jeg er utrolig fornøyd med som jeg ikke får delt på noen slags måtte :D Så her er de håper dere syntes noen av disse er fine.
Julaften
Hadde det utrolig fint på julaften fikk masse fint spiste god mat og gjorde alt som gir meg jule stemmining egengklig. Og måtte takk alle jeg fikk julegaver av om jeg på en eller annen måtte ikke har fått takket dere enda:D

Fra i dag
i dag så har jeg vært og gått en tur ute sammen med mille siden hun sover hos oss i fem dager. Så vi gikk tok litt bilder Magnus måtte være med så han ikke satt inne helle dagen. Så vi var jammen litt spereke da. :D

Photo
Jeg har jo en foto blogg så har jo selfølgelig tatt masse fine bilder, så her er bare noen av de, resten kommer i noen andre innlegg senere.

i morrgen er det nyttår da blir det også masse bilder og garantert en outfit fra bådde meg og mille ;)

Godt nytt år!

www.photobet.blogg.no

Videoblogg: Svar på spørsmålsrundenEndelig, høre youtube på meg litt. Og lastet opp videoen min så svaren kom på videoblogg. Nå er jeg super glad endelig ordnet jeg det så da kan vi ha mere videoer frem over også ;)

-Hva syntes dere om svarene?

www.photobet.blogg.no

Spørsmålsrunde

Hallo!
Like før jul var den noen som lurte på om jeg verså snill kunne ha spørsmålsrunde, og tenkte det kunne var en god ide. Jeg kommer ikke til og ha dette som ukens spørsmål fast på en mtte siden jeg får ikke så mye spørsmål. Så tenkte heller og få svar tpå litt mange spørsmål nå. Så nå må dere spøre i vei om det er noe dere lurer på.


Nå må dere spøre i vei dag folkens ?

www.photobet.blogg.no

Foto:Mille

Hei på dere fine lesere!
 Jeg har også fått besøk av Mille i dag siden det er tre uker siden jeg har sett henne. Har ikke fått blogget før nå får det har vært noe plunder med nettverket i dag. Men har tatt masse bilder til innlegg på bloggen i dag. Så regner med at det kommer en god del oppdateringer resten av kvelden og i morrgen. Her tok jeg verden søteste bilde av mille ♥

Digger dette bilde av henne hun er så søt ♥

Hva syntes dere om bilde da,fint av henne?

www.photobet.blogg.no

Mitt fotoutstyr

1.Golla kamera beg
2. Canon kamera beg
3.canon lader
4.canon lader
5.canon eos 1100d
6.samyang 8mm linse med fish eye
7.sigma dg 70-300mm linse
8.Røde videomic pro
9.canon eos digital kamera veske
10.kingson minnebrikker 4gb og 2gb
11.hama digi klear til og renske kameraene linsene med
12. canon tråløs kontroll
13. kontroll
14. canon eos 650d
15. velbon kamera stativ

- Så har jeg vært flink til og shoppe folkens ?

www.photobet.blogg.no

1. juledag

Hallo!
I dag har jeg ikek vært hjemme i det helle tatt Så jeg har verken fått spilt inn noe videobloggeller no enda. Men det gjør jeg nå snart så regner med at videoen kommer i morrgen. Jeg nemelig vært på besøk i helle dag så har dessverre ikke fått blogget før nå, vist at vi skulle på besøk men ikke to besøk. Så det med bloggingen min gikk ikke etter planen i dag.
-Hva har dere gjort i dag ?

www.photobet.blogg.no

Jule antrekk mitt

Syntes dere om antrekket mitt i kveld?

www.photobet.blogg.no

Julemorgen

Heisann verdens beste lesere!
Og god jul til alle sammen, jeg har omtrent nettopp kommet meg ut av sengen. Og er på vei ned får og spise herlig frokost med noe besøk som skal komme. Ellers så har jeg ikke gjort så mye på denne stor dagen enda, har funnet ut at jeg ikke vant på andvens kalenderen min da. Men som jeg skrev i går lover jeg og åpdatere dere så mye jeg bare kn i dag. Og tor det eller ei så er dette min favoritt dag og ta bilder på så det kommer nok mye av det. Regner med at jeg spiller inn en video blogg som kommer i kveld eller i løpet av morgen dagen. Men alle må har en god jul så snakkes vi sennere. Her er bildene jeg har tatt på morgen i dag.
Hva skal dere i dag da?

www.photobet.blogg.no

Lille julaften

Heisann!
lille julaften i dag. Gleder meg utrolig mye til i morgen. Planlagt mye bra blogging til i morgen så nå må dere følge med det kommer til og bli mye oppdateringer i løpet av morgen dagen og ut over.


Vi, snakkes mye og gjøre så kommer litt seinere i kveld med oppdateringer.

www.photobet.blogg.no

Pynta juletre

Litt utpå dagen i dag, gikk jeg ut og hogge jule tre i hage. Jeg er ganske heldig der som bor i skogen. Dette gjorde jeg faktisk helt selv fant et fint tre sagde det ned og bærte er tre som veide veldig veldig masse inn. Så pyntet jeg og hele pake og syntes selv det ble kjempe fint til slutt.


Treet ser ikke fint ut på bilde men det er mye finere i virkligheten.


Syntes dere om treet mitt da?

www.photobet.blogg.no

Nissedagen

Hallo dere!
Nest siste skole dag i dag, kjenner jeg gleder meg til ferie nå. Siste dag i morgen så er det jul ferie. Som dere sikkert så i går skrev jeg at vi skulle ha nissedag på skolen i dag. Vi spiste grøt, og var litt forskjellige steder bare. Noe av det var gøy andre ting var kjedelig. Men kameraet fulgte med som jeg sa så er er bildene jeg tok i dag ikke så mange men.

Ida og meg

Benedikte og Ingrid
-Hva har dere gjort i dag ?
-Hva syntes dere om bildene ?

www.photobet.blogg.no

Aketur

Hallo!
Når jeg kom hjem i dag spiste jeg litt mat, og kikket litt på tv. Så har jeg vært ute og ake litt, ikke så lenge da, det er så kaldt ute nå synntes jeg. Men i morrgen skal vi ha nisse dag på skolen da følger kamerae mit med så da kan dere glede dere til nisse bilder i morgen ♥
Vi snakkes seinere i dag, så må jeg bare si at jeg synntes jeg har vært flink til og blogge i det siste ♥

www.photobet.blogg.no


Gult er kult

Da var nok en Mangen over, kjedelig og vanelig som alltid. Presentasjonen gikk helt greit, det som var synd var at begge de jeg skulle fram føre med var bort fra skolen i dag så jeg fremførta helt alene. Litt skummelt  :o Men jeg overlevde, halve klassen min var borte i dag, sikkert fordi vi hadde presentsjon eller no sidden det var ganske merkelig at vi egengklig er 28 i klassen så var 16 av de til stede eller no. Lærerene syntes dette var veldig merkelig, og tenkte at mange ikke kom siden det var presentasjon. Men de skulle ring hjem til alle som var borte i dag vist så scery får dere som var borte fra skolen i dag.
Haha, lite og blogge om i dag så nå må dere komme med tips her!

www.photobet.blogg.no

Outfit 16.12.12

Hva syntes dere om outfiten min?

www.photobet.blogg.no

I`m here

Hallo fine lesere!
Lenge siden, jeg har dessverre hatt mye og gjøre de siste ukene. Men mye øving til prøver og masse rart på skolen egenklig. Har prøvd og blogge de dagene jeg kan, så det har dessverre ikke blitt så utrolig mye men, men. Nå er jeg heldig vis bare daffe dager igjen på skolen og null prøver. Eller vi skal ha en muntelig presentajon i morrgen. Men regner med at det kommer til og bra, bare vi får øvd litt. Ellers så var jeg på jul gave shopping i går og kjøpte inn mest gaver til venniner. Så satser på at jeg skal blogge en del i dag, skal ringe Morsal og snakke med henne og den videoblogg greia som har blitt utsatt en god stund nå.
Bildene tok jeg i går kveld, håper dere forsatt har en fin Desember så lover jeg bedre blogge fram over.

-Har dere noen ønsker til hva jeg skal blogge om ut Desember?

www.photobet.blogg.no

Pepperkakebaking

Hva syntes du om bildene ?

.-www.photobet.blogg.no

Jule kort fra meg til dere lesere+bra musikk

Heisann!
Dere vet meg og mine dårlig fantasi hadde ikke så veldig mye bra og blogge om i dag, så når jeg kom hjem tok noen jule bilder ,og fant ut at det kunne være et kjempe fine jule kort til bloggen. Det kom litt sent for jeg har derevet og ryddet og redigert inn videoklipp i en fail video som kommer ganske snart om noen få dager eller no. Men håper dere likte kortet jeg har laget til dere. Beklager nok en gang lite blogging men har sykt mye prøver og tentamen osv..


Så hva syntes dere koselig med med et jule kort til alle sammen? Tenkte også og legge igjen litt musikk som jeg liker får tiden. Hør etter om dere har veldig lite dårlig musikk og høre på i det siste.


-Så hva sytes dere folkens om julekort/musikk ?

www.photobet.blogg.no

Lørdag,,;)Så nå ringte min beste bror og spurte og jeg skulle være med han og Meret på kino og spis så skal da i kvled da. Ellers så må snakke med morsal og det greien med videobloggen. Så vi snakkes kameraet følger med helle dag så ♥

Lady Gaga konserten :)

Heisann!
Lovet dere om si litt om lady gaga konserten og bilder og sånn. Så her kommer det en av mine favoritt videoer som jeg filmet har sikkert sett på den tusen ganger i dag, går alderi lei. Men her kommer det litt bilder fikk dessverre ikke noen god bilder av gaga får det var ikke lov til og ha med kamera så jeg måtte klare meg med telefonen.

Min konsert outfit ♥


Det ble ikke så mye bilder på meg for når jeg var der tenkte jeg ikke så mye over det, men men jeg hadde det så super super meg super gøy må bare tilbake en gang til ♥

-www.photobet.blogg.no

Lady gaga here i come

Da stikker jeg til Gaga konserten i Oslo noe som jeg har gledet meg til kjempe lenge nå. Så nå er jeg klar legger ut mere bilder av anntrekk og konserten og sånne type ting sennere.


Skal dere ditt ?

www.photobet.blogg.no

Overskrift er vanskelig noen ganger

Hei hei dere!
Tenker meg mange av dere syntes det er lenge siden jeg har blogget her nå. Ble syk igjen, så jeg har vært syk på søndagen og i går. Men nå er jeg nesten frisk igjen, har i vært fall vært på skolen i dag. Akkurat nå har ikke noe og blogge om så jeg tenkte bare og si at jeg skal ha jule kalender i år også, ikke sånn jeg hadde i fjor men jeg skal sammarbeide med bloggen til ei kjempe snill jente i klassen min Morsal heter henne. Bloggen hennes her: http://r0sey.blogg.no/ Og vi skal prøve og finne på litt morsome ting vi kan gjøre. Vi kommer til og ha det inni blandt, så jeg regner med at først kommer på fredagen eller no.

-Hva sytntes dere om at jeg skal ha jul kalender?

www.photobet.blogg.no

Dagens innkjøp

Hallo!
I dag har jeg vært på shopping sammen med Ida, det var veldig lenge siden så nå så det på tide igjen. Jeg kjøpte ikke kjempe mye, men litt da. Om noen lurer på hvorfå rjeg har kjøpt så mye i like farge så er det bare fordi at jeg er så glad i bergunder rød får tiden.Joggedressen, sokkene og jakka på nedereste bilde CUBUC våtter fra LINDEX singlet på nederste bilde fra VERO MODA

-Hva syntes dere om innkjøpene mine ?

www.photobet.blogg.no

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014