Ut på tur med prinsessa

Søte Mille ♥


Hva syntes du om bildene?

Noen spesielt du skal i dag?
 

 www.photobet.blogg.no

Jente kveld

 Hei i går kveld var jeg og fem andre jenter fra klasse ut og spiste. Der vi egentlig skulle spise var det fult så vi ente opp på Lizzis, det må være trede gangen på rad haha. Men uansett det var veldig koselig da og det er det viktigste og selvfølgelig maten var god. Så alt i alt en koselig og vellykket kveld
 Fine jenter ♥

Hva gjorde dere i går ?

www.photobet.blogg.no

Kvelds kos

Hei igjen! Nå har nettopp Ida reist hjem og nå er pysjamasen på. Må nesten prøve og legge meg litt tidligere. Siden jeg som sikkert veldig mange har snudd litt døgnet denne ferien. I så fall nå skal jeg se om det er noen bra og se på, på tv.

Ha en fin kveld ♥

 

Nå kom jeg forresten på at jeg skulle spørre dere om dere ville ha et innlegg på hvordan jeg gjør huden klar til nyttår. Om dere vil ha det så kommenter ja i kommentar feltet under. ♥

www.photobet.blogg.no 

Videoblogg

Hei fineste! I dag har jeg hatt besøk av Ida. Vi har egentlig ikke gjort noe spesielt utenom å ta bilder å slappe av. Vi var også ute en tur i stad hvor vi mixa sammen en liten random video. Den kan dere se under i dette innlegge. Videoer er forresten en veldig etter lyst ting her på bloggen, og lover og prøve og bli bedre på det.

  
Tenkte også og bare si fra når jeg først er i gang her at kommentar feltet nå fungerer igjen. Og det skal jeg love dere var mye styr, siden henne som har laget designet svarte meg ikke så jeg måtte sette inn et helt nytt design og nå lage header. Dere ser kanskje også at headeren er på vei og det tar jeg når jeg for tid. I så fall kos dere med en litt morsom video her fra dagen til meg og ida.   


Haha, likte dere videoen?
Hva har gjort i dag?

www.photobet.blogg.no 

Les dette

Hei fine! Vet ikke om noen av dere har prøvd å kommentere på bloggen, men til de som har prøvd og kommentere, men har stønet på problemet at det ikke går (Les dette).
Jeg er veldig vimsete av meg så nå har jeg brukt lang tid på og bytte design og alt det der. Det er først nå jeg kommer på at dette designet jeg har nå har jeg hatt før og der fungerer ikke kommentarfeltet (irriterende).
Som dere kanskje skjønner så gidder jeg ikke bytte design igjen med tanken på at jeg nettopp har brukt mye tid på dette. Så jeg har sendt inn en kommenter til henne som har laget designet. Så krysser fingrene for at hun svarer meg fortest mulig slik at jeg kan prøve å rette opp i det.
Om jeg får fiksa feilen i designet er det bare å gå tilbake i de gamle innleggende og kommentere det dere eventuelt lurte påwww.photobet.blogg.no 

Details
Hva syntes du om bildene ?


www.photobet.blogg.no

Jule bilder

Hei fine! Nå henger jeg litt etter i blogg planene mine her. Fikk rett og slett i somlet meg til å blogge noe særlig verken i går eller dagen for der igjen. Der med er jeg ganske så klar for å oppdatere dere nå. Vi kan starte med lillejulaften. Det var en shopping dag med tanken på at jeg ikke hadde kjøpt inn alle gavene allikevel. Kjørte hit og dit for og finne gavene og det tok omtrent hele lillejulaften fra meg.

Julaften morgen var veldig koselig da fikk vi besøk av mange fra familien min, de kom og spise frokost hos oss. Senere ble det til at jeg ordnet meg, også før jeg fikk sukk for meg var gjestene her. Så det ble jammen ikke mye tid til bloggingen på meg, men derfor er det så fint at det går an og ta dett igjen.

 Vil dele noen koselige jule bilder med dere her. ♥


 

Forestten må jeg takk alle de jeg ikke har fått takket for kjempe fine jule gaver ♥

-Hvordan har ferien vært for dere ?

www.photobet.blogg.no

Svar på spørsmålene

Bruker du mye sminke til hverdags?

 Bruker mascara, pudder og blush noen ganger. Jeg syntes personlig det ikke er så veldig mye, syntes naturlig sminke er det fineste.

 

 Har du noen tanker om dyremishandling?

 Jeg har pjs jakke som har ekte pels, noe jeg er helt klar over. Da jeg kjøpte jakka så sa henne dama som jobbet i butikken at pelsen er fra dyr som allerede er døde. Jeg vet ikke om det er sant, men jeg valgte allikevel og kjøpe jakka. Jeg har også søkt på nett og ser faktisk ingen bilder eller noe om at jakka jeg har er skadet dyr. Det eneste jeg vet er at canada goose er jakker som har skade dyr. Så alt i alt er jeg ikke en person som er over hysterisk for dyremishandling.

 

 Når du kjøper klær, sminke osv, tenker du på om det er testet på dyr eller om det er ekte pels?

 Nei, tenker ikke så mye over det. Kjøper sjeldent klær med ekte pels. Når det kommer til sminke så tenker jeg ikke så mye på det heller jeg kjøper det jeg har lyst på. Det som er da er at jeg liker best og bruke dyr og bra sminke. Det er også ofte sminke som ikke er dyr mishandlet.

 

 Spiser du mye usunt?

 Jeg spiser helt normalt, jeg spiser regelmessig. Da spiser jeg vanlig mat som brødskiver middag med grønnsaker og alt det der. Jeg spiser også godteri men jeg begrenser meg sitter ikke og trøker i meg mengder liksom.

 

 Du har utrolig fine tenner, har du noen gang hatt regulering?

 Takk, ja jeg hadde regulering i et år ca. Også pleier jeg noen ganger og bruke smillab så tennene blir hvitere.

 

Gleder du deg til å begynne på videregående?

Ja, men bare vis jeg kommer inn på skolen jeg vil inn på da.


 Kan du kanskje lage en video om hvordan du tar bilder og hvordan du redigerer bildene av deg? 

Det kan jeg sikkert gjøre en gang. Har ikke så ofte videoblogger så hvorfor ikke. Har faktisk tenkt lenge på og vise dere hvordan jeg pleier og ta bilder til bloggen.


 Hva inspirerer deg til å blogge?

Jeg får masse inspirasjon fra blader jeg leser som (topp). Jeg får også inspirasjon fra andre bloggere og butikker om jeg for eksempel kjøper meg nye klær. 


Kan du vise hva du skal ha på deg på julaften?
Ja, Skal lage en video på det på julaften så da kan dere glede dere.

Svarte ikke på alle, men er nå utslitt av og skrive så vi får ta resten igjen en annen gang. Ja, så håper jeg dere syntes jeg har svart godt nok. Forsatt har der blogg tips er det bare og komme med det ♥

-Blogg tips ?

www.photobet.blogg.no

SpørsmålsrundeNå er det veldig lenge sidne forgie spørsmålsrunde. Tenkte det kunne passe nå siden det er en stund siden. I tilegg har jeg veldig lite og blogge om så om dere har noen blogg tips eller noe dere vil ha mere av så er det bare og komme med det. 

Svarer mest sansynelig i dag så her gjelder det og komme med spørsmål fort. ♥

Noe dere lurer på ?

Kom med alt dere lurer på ♥

www.photobet.blogg.no 

Godt humør

Hei fine lesere!  Endelig er det juleferie og skal love dere jeg er i godt humør i dag. Det er jo snart jul og hvem gleder seg vel ikke til det?  I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal, julegaver og juleantrekk og alt med jul er egentlig i boks, så det trenger jeg ikke stresse med.  Det eneste er vel å vaske over rommet som står på vent. Ellers så tror egentlig dette blir en fin, fin dag.Da er det vel ikke annet og si en god helg ♥

Er dere ferdig med julegaver ?
Hva skal dere ha på dere på julaften ?

www.photobet.blogg.no

Victoria`s Secret fashion show 2013Hvert år er det victoria secret fashion show, jeg har følgt med på det de to siste årerne. Og jeg må bare si at det er veldig morsomt og inspirerende. Anbefaler dere og følge med og se årets show over her om du ikke har sett den enda.

Ha en super fin kveld videre ♥

www.photobet.blogg.no 

Lauren Conrad

Hei! Oppdaterer dere så dårlig om dagen og det skyldes rett og slett at jeg er en perfeksjonist. Da mener jeg at jeg er alt får opptatt av at blogg innlegge skal være perfekt. Så da kan det godt hende at dager hvor jeg har mye tid til bloggen lager jeg tre blogge innlegg, men blir ikke fornøyd med noen av dem. Det irriterer sikkert dere når jeg sier det, men det irriterer meg like mye så jeg skal prøve å slutte med det.  
Nå er det snart ferie og gud så godt det skal bli, gleder meg så masse, men først skal vi ha en prøve muntlig på skolen. De hadde bare valgt fagene norsk, engelsk og matte vi kunne prøve oss i. Jeg var da så heldig og kom opp i matte. Jeg må ærlig innrømme og si jeg ikke er glad i matte, men i dette tilfelle er jeg veldig glad får at jeg kom opp i matte, siden da får jeg sjans til og vippe meg opp en karakter.  Så det er det jeg har drevet med i dag og er ferdig nå og veldig stolt over og holde tiden og greier.

Nå skal jeg ikke snakke mere om skole og det der, men de to siste dagene har jeg vært så heldig og fått begge styling bøkene fra Lauren Conrad. Å skulle egentlig bare anbefale dere den, den har så masse gode tips. Bøkene er på engelsk, men den er veldig lett og forstå selv for meg som ikke er god i engelsk. Har du ikke denne boka er det et godt juleønske eller så skal jeg love jeg legger ut masse gode tips fra den her på bloggen. Noe du fikk lyst på til jul ?
Har du begge eller et av bøkene fra før ?

www.photobet.blogg.no 

My favourite songs

Lady gaga- fashionBritney Spears- Perfume


Broiler- Bonski


Pitbull- Timber


Hva syntes du om disse sangene ?
Hva heter dine favoritt sanger ?

www.photobet.blogg.no 

Innkjøp

God lørdag kjære lesere ♥ Gårsdagen gikk over all forventning, vi koste oss sikkelig og tror de fleste hadde det ganske morsomt. Det var bare en ting jeg ikke var så god på i går og det var og ta bilder tok ikke et bilde. Så skal ikke love dere noen bilder fra i går altså.
I dag så var jeg og Ida en liten tur på bs og handlet litt jule gaver til noen venniner. Tenkte og vise dere hva jeg kjøpte, men det er ikke så mye jeg viser da siden de fleste innkjøpene ble jule gaver som jeg ikke kan vise her ♥Hårbøyla dere ser nederst her har jeg nesten leita i et år snart så ble så glad når jeg så den på glitter. Tenkte også og ta noen outfit bilder i morgen med den nye genseren. ♥

Hva syntes dere om innkjøpene ?
Hva har dere gjort i dag ?

www.photobet.blogg.no

Jentekveld

Heisann! Nå gleder jeg meg utrolig mye til det blir kveld. Da får jeg nemelig besøk av nesten alle jentene fra klassen, vi skal spise grøt og pepperkaker og masse godt. Tror også det blir jule film om vi ikke finner på noe bedere. I så fall her står jeg og lager grøt til x-antall folka, men det blir sikkert veldig koselig og spise grøt sammen med alle sammen. Legger ut flere bilder fraa kvelden i morgen siden de skal være her en god stund så ♥

Uansett ha en koselig kveld ♥

www.photobet.blogg.no
 

Bubbleroom

Hei folkens! ♥Nå nærmere det seg jul om ikke lenge og da skal man pynte seg litt ekstra. Jeg har sett denne kjolen som jeg bare elsker. Den er bare så fin fra topp til tå. Den er fra http://www.bubbleroom.no/ , men jeg har også sett en annen som jeg kanskje syntes er like fin, men den passer kanskje litt bedrer på nyttårsaften. I så fall denne ligger høyt på lista den er bare så fin.

Det faktisk ikke så ofte jeg er innom bubblerom, men hjelp så masse fint de hadde der.  Tror faktisk det er en av mange nettbutikker som er  min favoritt. Så skal du ha jule kjole eller nyttårs kjole ta en titt der det anbefaler jeg ♥
Hva synntes du om den kjolen ?

www.photobet.blogg.no 

L`Occitiane

Denne hånd kremen fra L`Occitane er bare så herlig. Den lukter som rose også er den jeg har ganske liten så du får den med deg hvor en du er og det er supert. Spesielt nå som det er kaldt ute blir man veldig tør på henda og da er det godt med en hånd krem syntes jeg i såfall. ♥

Har du prøvd denne ?
Hva heter din favoritt hånd krem ?

www.photobet.blogg.no

Skoleflinke

Mandag ♥ Ny start på uka, eller som vi også kan si ny start og nye muligheter. I dag var jeg igjen på skolen for og jobbe med en presentasjon vi skal ha på torsdag. Med tanken på at vi bare kunne være på skole var vi heller igjen der enn og gå helt  ned til bibloteket. Så derfor ble vi igjen og ble ferdig med den, nå igjen står det bare å øv. Selvfølgelig var kameraet med i dag, så ejg fikk knipset noen fine bilder av ida, Morsal og meg ♥

Forestten jeg skrev at jeg skulle på Kurt Nilsen konserten i går. Og der var jeg, det var en kjempe fin og koselig konsert og ikke minst julete. Fikk skikkelig jule stemmning og det var rett og slett kjempe koselig. Håper det er sånne konserter litt oftere ♥
 
Nå fikk jeg så vondt i hodet, men jeg har en matte tentamen og øve til ♥

-Er du ferdig med lekser/tentamen ?
-Hvordan gikk skole dagen din ?

www.photobet.blogg.no

Nyheter på rommet
Sengesett fra lexington ♥

-Hva syntes du ?

www.photobet.blogg.no

Barnevakt

Heisann fineste! ♥ Gud så fort tiden går plutselig var det lørdag. Jeg har kost meg så masse de siste dagene, blandt annet var jeg på overnatting hos bestemoren og bestefaren min fra i går til i dag. Og i dag så har vi bakt jule bakst, noe som var så gøy.  Nå passer jeg Julian den snille lille tant ungen min. ♥
 I morgen så er det Kurt nilsen konsert her rett ved siden av meg her jeg bor. Og jeg gleder emg veldig tror det blir veldig koselig ♥

Da snakkes vi i morgen ♥

www.photobet.blogg.no 

Julegleder

Heisann! ♥ Og god 3. Desember dag nå er det bare 21 dager igjen til jul. Høres ut som at det er en stund til, men tiden går veldig fort. I tillegg til det tror jeg de fleste har en jule kalender av ettere lanet slag. Det har i alle fall jeg hatt alle år og føler det er aldri noe man kan bli for stor til. Det er bare sånn gleder som det jeg liker ved jula gjør hverdagen mye mere morsom. I år er jeg så helldig og har fått pakke kalender med masse fine ting oppi også disse skrappelodda som jeg aldri vinner noe på, men det har jeg hatt vært år så det er en del av jula mii ♥

Nå må jeg dessverre skynde meg til tennis treninga, om ikke skulle jeg gjerne blogget helle dagen ♥

Hva slags kalender har dere i år ?

www.photobet.blogg.no

 

Forandring fryder

Hei! som dere ser er det nydelig designe og den nye headeren forsvunnet. Grunnen til det var at jeg ikke fikk kommentarfelte til og fungere så jeg tok vekk helle designet og satt inn et nytt som jeg personelig syntes var finere enn det jeg hadde i stad. Da var bare problemet at headeren ikke passet og det ble bare masse stress i og med at jeg brukte så lang tid på det i stad. Nå er designe og alt det på plass, men headeren årker jeg derfor ikke og gjøre i dag så dere får holde ut til i morgen eller over i morgen :)

Dette er grunnen til at det står under oppussing på headeren ;) 

Dette innlegge blir slettet når headeren er på plass ♥ 

1. Desember

Hei fineste! Endelig er det desember den herligste tiden på helle året. Våknet ganske tidlig i dag spiste frokost fant frem pakke kalderen og noen skrappelodd jeg har. Ellers så har jeg dusja også tror jeg vi skal bort og spise jule middag litt sinere i dag. Ikke bare er det desember, men strålende vær også. Kunne ikke blitt bedere. ♥

Tenkte bare først og av klare at jeg ikke fikk blogget noe i går selv om jeg skrev at det skulle bli bra ble det ikke det. Jeg var ikke noe flink til og ta bilder i går og ble rett og slett ikke noe og blogge om, men det kan vi ta igjen i dag da. Kommer blandt annet  en outfit i dag ♥

Ha en fin 1. Desember ♥

Noe spesielt dere skal i dag ? 
Noen andre som er like glad i jula som meg ?

www.photobet.blogg.no 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » Mars 2014